Może i cienko, ale na CPE z oceną A wystarczyłoJacekM pisze:[(...) ale u Was z polskim czy angielskim (część czytanie ze zrozumieniem) też byłoby cienko
Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Oj, nie Ty jedenJacekM pisze:ja może i nie zdam matury z matmy,
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Warto 160 bo 517 nie ma rozkładu. Nie istnieje on.pawcio pisze:Wracamy na Targówek.
160 to teraz bardzo dobry dojazd.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
I w związku z tym bardzo chwalę sobie nowe wcielenie 160.
Spoko. Przykład mojego adwersarza jest tylko i wyłącznie potwierdzeniem tezy jak szkodliwe społecznie jest wychowywanie przez rodziców swoich latorośli w duchu permanentnego ich od samego wręcz urodzenia utwierdzania że jest najmądrzejsze, że ona ma zawsze rację i wszystko mu się należy.Glonojad pisze:To dość typowe - zaczęli nagonkę na podmiejskie jakby ich likwidacja pozwoliła rozwiązać problemy komunikacji autobusowej w Warszawie, a jak się okazało, że to brednie, to się nagle obudzili że "offtopic".kajo pisze: Zaraz chwila, ochrzaniasz go o to, że podał argumenty przeciwko wam, a do tego są one dobre i prawdziwe, jesteś żałosny.
Szkoda tylko że potem takie osoby dorastają napojone takimi wzorcami i do końca swoich dni uprzykrzają innym ludziom z otoczenia życie.
[ Dodano: |5 Paź 2009|, 2009 21:50 ]
A ględzenie o biednym Bemowie z pociętym 406 w wątku poświęconym komunikacji na Targówku do dopiero stosowne miejsceJacekM pisze:Fajnie, tylko co mnie (i innych) to obchodzi? Musisz się tu wtryniać?Osobiście życzę sobie i wszystkim aby każda linia miejska w Warszawie osiągnęła taki poziom zapełnienia jak linie 709 czy 718. Bo jak na razie 85% linii miejskich nie osiąga nawet 80% przeciętnego zapełnienia w/w linii podmiejskich, a doprowadzenie do identycznego zapełnienia w liniach miejskich oznaczałoby ścięcie każdej linii miejskiej o 25% kursów w DP oraz 40% w DS.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
No bardziej ma się 406 do Targówka niż linie strefowe...Frencher pisze:A ględzenie o biednym Bemowie z pociętym 406 w wątku poświęconym komunikacji na Targówku do dopiero stosowne miejsce
[ Dodano: |5 Paź 2009|, 2009 21:58 ]
A burakowozy to tylko przelotowo.
Przypomnę że przez Targówek już kursują 3 linie strefowe dzienne, a niedługo dojdzie czwarta. A jeżeli 199 uznamy za (w pewnym sensie) strefową to już mamy 5 linii.m72 pisze:No bardziej ma się 406 do Targówka niż linie strefowe...Frencher pisze:A ględzenie o biednym Bemowie z pociętym 406 w wątku poświęconym komunikacji na Targówku do dopiero stosowne miejsce
[ Dodano: |5 Paź 2009|, 2009 21:58 ]
A burakowozy to tylko przelotowo.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
718 732 740 805 = 3?Przypomnę że przez Targówek już kursują 3 linie strefowe dzienne, a niedługo dojdzie czwarta. A jeżeli 199 uznamy za (w pewnym sensie) strefową to już mamy 5 linii.
[ Dodano: |5 Paź 2009|, 2009 22:16 ]
Popieram. 517 czas się skończył, a przy Ursusie to już kompletnie dobije tą linię.m72 pisze:Warto 160 bo 517 nie ma rozkładu. Nie istnieje on.pawcio pisze:Wracamy na Targówek.
160 to teraz bardzo dobry dojazd.