Tyle lat się marnował w gazetach...Tyrystor pisze: Wielki Powrót Pana Dziennikarza z Dziennika![]()
![]()
Quo vadis, MZA?
Ale padło jego nazwisko na samym początku...Flash8222 pisze:Upsss, oni są do siebie podobniTyrystor pisze: ŚLUBOWSKI!
Wielki Powrót Pana Dziennikarza z Dziennika![]()
![]()
[ Dodano: Pon 05 Paź, 2009 20:00 ]
Odkrył swój nowy talentJacekM pisze:Tyle lat się marnował w gazetach...Tyrystor pisze: Wielki Powrót Pana Dziennikarza z Dziennika![]()
![]()
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
- fik
- Naczelne Chamidło
http://www.tvnwarszawa.pl/0,1622543,wiadomosc.html
Na 64 skontrolowane autobusy MZA zabrano 32 dowody rejestracyjne. Wozy miały niesprawne układy hamulcowe i zdarte bieżniki, wyciekły z nich płyny eksploatacyjne, co może powodować pożary.
- Jest poprawa, były czasy, kiedy co drugi dowód rejestracyjny był zabierany - chwali się Sławomir Ślubowski z działu marketingu MZA.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
LOL! Ślubek jak żywy
aczkolwiek nie sądziłem, że kiedyś usłyszę Ślubka mówiącego, że "biorąc pod uwagę stan dróg, stan autobusów MZA jest, powiedzmy to sobie otwarcie, idealny". 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Adam G. pisze:wizualnie niezbyt, ale owszem, pod pewnymi względami są do siebie podobni
Ciiiii
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Wywiad faktycznie niecodzienny. Bardzo zaintrygowało mnie stwierdzenie ze przecież nie ma przymusu pracy w MZA... chyba już w MZA zapomnieli że nie tak dawno kierowcom w d*** bez wazeliny wchodzili aby tylko ktoś przyszedł z wolnego do pracy. A teraz pozwalają sobie na takie znieważanie pracowników.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Math Fail.Na 64 skontrolowane autobusy MZA zabrano 32 dowody rejestracyjne. Wozy miały niesprawne układy hamulcowe i zdarte bieżniki, wyciekły z nich płyny eksploatacyjne, co może powodować pożary.
- Jest poprawa, były czasy, kiedy co drugi dowód rejestracyjny był zabierany - chwali się Sławomir Ślubowski z działu marketingu MZA.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
http://www.youtube.com/watch?v=nbT3Dmpox5c pierwowzór p. Ślubowskiego
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
I nagle zaczął móc? Nno...beni pisze:Dęboszczak pisze:Mnie intryguje czy wóz 3322 d. 3608 który został rozcięty przez tramwaj i z którego MZA dostało kasę z ubezpieczenia mógł dalej jeździć w ruchu liniowym......
Przecież zaraz po wypadku jak go poskładali to jeździł często na dodatkach z numerem 9001 po czym po 3 miesiącach go prze numerowali na 3322 i co ciekawe to wypłacono odszkodowanie i oficjalnie nie mógł już wozić pasażerów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1622564,0, ... omosc.html
Wysłuchałem właśnie wypowiedź pana Ślubowskiego. Jestem zażenowany. Albo ja jestem nienormalny, albo ten koleś ma totalnie zryty beret i pier_doli takie smuty, że uszy więdną.
Bo on nie będzie dyskutował z obawami ITD...
Bo jego ciotka boi się tramwajów...
Bo sukces, że teraz mniej dowodów rejestracyjnych jest zabieranych...
Bo kierowcy narzekają, gdyż... są niewyspani...
Jezu... Nie chcę być chamski, ale czy MZA naprawdę zatrudnia takich kretynów, czy to tylko wypadek przy pracy?
A redaktor? Widać było, że silnie się powstrzymywał (choć momentami nie dawał rady), żeby nie nawrzucać Ślubowskiemu.
Bo trudno o inną konstatację niż tę, iż w przypadku pana SŚ mamy do czynienia chyba z debilizmem...
Pozwolę sobie ocenić poziom merytoryczny wypowiedzi zrytego SŚ-beretu: 0/10. (Iwona Pavlovic dałaby chyba -n/10)...
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wysłuchałem właśnie wypowiedź pana Ślubowskiego. Jestem zażenowany. Albo ja jestem nienormalny, albo ten koleś ma totalnie zryty beret i pier_doli takie smuty, że uszy więdną.
Bo on nie będzie dyskutował z obawami ITD...
Bo jego ciotka boi się tramwajów...
Bo sukces, że teraz mniej dowodów rejestracyjnych jest zabieranych...
Bo kierowcy narzekają, gdyż... są niewyspani...
Jezu... Nie chcę być chamski, ale czy MZA naprawdę zatrudnia takich kretynów, czy to tylko wypadek przy pracy?
A redaktor? Widać było, że silnie się powstrzymywał (choć momentami nie dawał rady), żeby nie nawrzucać Ślubowskiemu.
Bo trudno o inną konstatację niż tę, iż w przypadku pana SŚ mamy do czynienia chyba z debilizmem...
Pozwolę sobie ocenić poziom merytoryczny wypowiedzi zrytego SŚ-beretu: 0/10. (Iwona Pavlovic dałaby chyba -n/10)...