Modernizacje tramwajĂłw
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pewna liczba wózków FPS została zakupiona na podmianki. Biorąc pod uwagę problemy 123N, nie wiem, czy to dobry pomysł.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
FPSu?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W zajezdni mówiono, że to są zmodernizowane wózki. FPS takie modernizacje robił do wszystkich remontowanych stopiątek w Poznaniu i się dobrze sprawowały.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Twarde są bardzo (i twardzieją szybko że się tak wyrażę, wiesz o co chodzi), a kompatybilność ze stopiątką wymaga pewnego zachodu.przewoz pisze:No, FPSu.Glonojad pisze:FPSu?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wydaje mi się, że po prostu wkładki lecą, ale nie znam szczegółów. Natomiast w TW się cieszą że to Pesa, a nie Cegielski, jest na świeczniku.
Zastanawiam się skąd zakład T-3 wytrzasnął piszczki które teraz z lubością są montowane odczas NG w maszynach drzwiowych - chyba wyrzedaż na Wolumenie była. Jechałem #1150 i po 5-ciu przystankach dostawałem już pierdolca od świdrującego wielotonowego dźwięku towarzyszącego zamykaniu sie drzwi. Biedni motorowi, którzy muszą tak cały dzień tego shitu słuchać....
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
a są już dwa rodzaje - "pi, pi, pi, pi, pi, pi, pi, pi" oraz równie nieprzyjemne "piiiiii, piiiiiii, piiiiiiii, piiiiiiii"MisiekK pisze:Zastanawiam się skąd zakład T-3 wytrzasnął piszczki które teraz z lubością są montowane odczas NG w maszynach drzwiowych - chyba wyrzedaż na Wolumenie była. Jechałem #1150 i po 5-ciu przystankach dostawałem już pierdolca od świdrującego wielotonowego dźwięku towarzyszącego zamykaniu sie drzwi. Biedni motorowi, którzy muszą tak cały dzień tego shitu słuchać....
noidea
Niedługo będzie znane z EN57 YYYYYYY!, albo BEEEEEEK...Adam G. pisze:a są już dwa rodzaje - "pi, pi, pi, pi, pi, pi, pi, pi" oraz równie nieprzyjemne "piiiiii, piiiiiii, piiiiiiii, piiiiiiii"
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -