Informacja pasażerska
Zaś w A332 na 62/163 wyświetlacz twierdził, że jest 22.10.2009 oraz uprzejmie informował o... zmianie taryfy biletowej od 02.06.2008 :OBJ pisze:Dziś w wozie A338 51/209 wg. wyświetlacza wewnętrznego była godz. 2.47, 23.10.2009.
Czas realny: 15.07, 24.10.2009 ;>
Oczywiście wbicie kierunku to za wiele dla panów z Izraela
noidea
Noszę się z myślą napisania skargi do ZTM na PKS Grodzisk Maz.
Od 3 tyg. przewoźnik ten obsługuje linię 165. I od 3 tyg. oba wozy jeżdżące na tej linii jeżdżą bez włączonych wyświetlaczy.
Ba! Nawet bez dech. Z przodu kartka mniejsza niż kartka A5 z napisanym długopisem numerem linii. Z boku z kolei kartki z wydrukowaną trasą. Niestety przebijają przez siebie litery, dzięki czemu ciężko cokolwiek odczytać - tym bardziej, że owe kartki są... mokre
Z kolei pan Rusek prowadzący dziś A551 1/165 (13.24 z Rzymowskiego w kier. MW) jechał max dosłownie 20 km/h. Dzięki temu na MW wtoczył się -6, co przy tak krótkiej trasie i przy takich warunkach drogowych, jakie dziś panowały, jest grubą przesadą.
Od 3 tyg. przewoźnik ten obsługuje linię 165. I od 3 tyg. oba wozy jeżdżące na tej linii jeżdżą bez włączonych wyświetlaczy.
Ba! Nawet bez dech. Z przodu kartka mniejsza niż kartka A5 z napisanym długopisem numerem linii. Z boku z kolei kartki z wydrukowaną trasą. Niestety przebijają przez siebie litery, dzięki czemu ciężko cokolwiek odczytać - tym bardziej, że owe kartki są... mokre
Z kolei pan Rusek prowadzący dziś A551 1/165 (13.24 z Rzymowskiego w kier. MW) jechał max dosłownie 20 km/h. Dzięki temu na MW wtoczył się -6, co przy tak krótkiej trasie i przy takich warunkach drogowych, jakie dziś panowały, jest grubą przesadą.
a ja dziś natknąłem się pod Arkadią na bulwę na 17, jadącą w kierunku Żoliborza z informacją na wyświetlaczu: "ZAJEZDNIA ŻOLIBORZ / TRASA ZMIENIONA" - profilaktycznie nie wsiadłem, bo nie miałem pojęcia, dokąd to pojedzie, lecz stada innych pasażerów zostały wywiezione na Broniewskiego. Ktoś powinien zacząć kontrolować informacje na wyświetlaczach wozów z R-4, bo zdarzają im się częściej tego typu kwiatki...
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na przykład do Zajezdni Żoliborz?Adam G. pisze:profilaktycznie nie wsiadłem, bo nie miałem pojęcia, dokąd to pojedzie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
tak? najwyraźniej nie wiesz, że to dość popularny na R-4 zwyczaj, żeby jeździć w ten sposób na Twardowską (czasem jeszcze "METRO MŁOCINY / TRASA ZMIENIONA"Bastian pisze:Na przykład do Zajezdni Żoliborz?Adam G. pisze:profilaktycznie nie wsiadłem, bo nie miałem pojęcia, dokąd to pojedzie![]()
noidea
Nie wiem, jak teraz programuje się trasy w tramwajach, ale za czasów budowy Młocin 17 była skrócona od Marymonckiej do zajezdni, zaś Twardowskiej mogło nie być w tym wozieBastian pisze:Na przykład do Zajezdni Żoliborz?Adam G. pisze:profilaktycznie nie wsiadłem, bo nie miałem pojęcia, dokąd to pojedzie![]()
A siedemnastka zjeżdżająca na R-4 powinna mieć 17 ZJAZD DO ZAJEZDNI/ŻOLIBORZ.
Taka jest moja wersja i będę się jej trzymał, dopóki mnie ktoś od niej nie oderwie
- Solaris U10
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na R-3 na pewno, ale czy na R-4?
W ogóle tablic zjazdowych w tramwajach będzie już wkrótce więcej.
W ogóle tablic zjazdowych w tramwajach będzie już wkrótce więcej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jechałeś 88xx w którym działały zapowiedzi głosowe?!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.