Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Dziś:
Aleksander2634 widziany na Powązkach
BJ spotkany na CM. Bródnowskim Św. Wincentego
Flash widziany w 5120(C14)
Grzesiek z kimś widziany na Powązkach
Levar widziany przy 2327 na C14 na Powązkach
METAL22 sfocony w 2357(041/C14) za przyst. Włościańska->CM. Północny o 14:41
SławekM spotkany na Powązkach
Aleksander2634 widziany na Powązkach
BJ spotkany na CM. Bródnowskim Św. Wincentego
Flash widziany w 5120(C14)
Grzesiek z kimś widziany na Powązkach
Levar widziany przy 2327 na C14 na Powązkach
METAL22 sfocony w 2357(041/C14) za przyst. Włościańska->CM. Północny o 14:41
SławekM spotkany na Powązkach
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
-
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeżeli ten chłopiec dzisiaj starał się rządzić na Północnym to faktycznie był fajnydesert_eag pisze:A ja dziś, oprócz bardzo wielu kochanych Wawkomowiczów (wszystkich pozdrawiam!), zobaczyłem po raz pierwszy chłopca nickiem "Tygrys". Wszystkim sympatykom niezłego ubawu, którzy nie mieli jeszcze okazji, polecam to przedstawienie (prawdopodobnie jutro na Północnym).
Uważam,że jest młodym pasjonatem a jak rządzi to tyle na ile mu pozwolą.desert_eag pisze:A ja dziś, oprócz bardzo wielu kochanych Wawkomowiczów (wszystkich pozdrawiam!), zobaczyłem po raz pierwszy chłopca nickiem "Tygrys". Wszystkim sympatykom niezłego ubawu, którzy nie mieli jeszcze okazji, polecam to przedstawienie (prawdopodobnie jutro na Północnym).
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
Wyliczankę pora zacząć:
desert_eag i Flash wielokrotnie mijani na trasie C14 w wozach odpowiednio: 2952 i 5120
tygrys w umundurowaniu NR MZA widziany i mijany wielokrotnie na Cm. Płn. podczas kierowania ruchem
JacekM spotkany i przewieziony 064/C14 2327
Desert - jw., tyle że na zjeździe
Dęboszczak i Petroniusz spotkani na Powązkach wojskowych (Petrolotu, tak wspaniale wstrzymywałeś dla mnie ruch pieszych!!!! )
chruścik widziany na pl. Zawiszy jako Informacja ZTM
m72 widziany w TVN Warszawa (św. Wincentego)
Grzesiek i Gemba spotkani podczas focenia
Walas gdzieś tam
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dziękuję za współpracę. Jak o kimś zapomniałem, to krzyczeć .
desert_eag i Flash wielokrotnie mijani na trasie C14 w wozach odpowiednio: 2952 i 5120
tygrys w umundurowaniu NR MZA widziany i mijany wielokrotnie na Cm. Płn. podczas kierowania ruchem
JacekM spotkany i przewieziony 064/C14 2327
Desert - jw., tyle że na zjeździe
Dęboszczak i Petroniusz spotkani na Powązkach wojskowych (Petrolotu, tak wspaniale wstrzymywałeś dla mnie ruch pieszych!!!! )
chruścik widziany na pl. Zawiszy jako Informacja ZTM
m72 widziany w TVN Warszawa (św. Wincentego)
Grzesiek i Gemba spotkani podczas focenia
Walas gdzieś tam
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dziękuję za współpracę. Jak o kimś zapomniałem, to krzyczeć .