Teraz już nie ma brygady 51/161+702, jest tylko 051/213+702. I w czasie, gdy jest ona na 702, na Błotach postoje się redukują niemal do zera. Piszę z pamięci, więc pewności nie mam, musiałby Bastian potwierdzić, bo on to rzeźbił.Krzysiek_S pisze:czy w czasie gdy brygada 051[ słyszałem tylko o 51, nie mam okazji jeździć 213 rano] kursuje na 702 , to czy na Błotach włącza się brygada 1 [ rozpoczęcie kursowania].?
Wykaz brygad na poszczególnych liniach
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja pamiętam, że ta brygada robi chyba tylko kurs z Gocławia na Błota, do Otwocka i z powrotem na Błota i Gocław - ale pewien nie jestem, sprawdzę jutro.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Krzysiek_S
Ja bym jeszcze postawił na kurs z Błot, czyli że brygada 051 zaczyna na Błotach robi kółko , zalicza Otwock i kończy na Gocławiu[ linia kursuje od początku co 20 minut]. W miejsce brygady 051 w czasie wojażu na Otwock wchodzi brygada 1, a 051 wraca powodując dłuższe postoje na Błotach[ śniadanie]. Może się mylę , więc proszę bardzo o jutrzejszą weryfikacje.Bastian pisze:Ja pamiętam, że ta brygada robi chyba tylko kurs z Gocławia na Błota, do Otwocka i z powrotem na Błota i Gocław - ale pewien nie jestem, sprawdzę jutro.
Na jakich liniach i na jakich brygadach jeździ ten nowy przetarg Mobilisu? Jakoś mi ta informacja uciekła chyba.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- maciek.dab859
Myślę, że to powinno pomócKrzysiek_S pisze:Ja bym jeszcze postawił na kurs z Błot, czyli że brygada 051 zaczyna na Błotach robi kółko , zalicza Otwock i kończy na Gocławiu[ linia kursuje od początku co 20 minut]. W miejsce brygady 051 w czasie wojażu na Otwock wchodzi brygada 1, a 051 wraca powodując dłuższe postoje na Błotach[ śniadanie]. Może się mylę , więc proszę bardzo o jutrzejszą weryfikacje.Bastian pisze:Ja pamiętam, że ta brygada robi chyba tylko kurs z Gocławia na Błota, do Otwocka i z powrotem na Błota i Gocław - ale pewien nie jestem, sprawdzę jutro.
Bardzo proszę.kajo pisze:Na jakich liniach i na jakich brygadach jeździ ten nowy przetarg Mobilisu? Jakoś mi ta informacja uciekła chyba.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to już nie mam czego sprawdzaćmaciek.dab859 pisze:Myślę, że to powinno pomóc
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
-
michał1984