kolega w smsie pisze:Jadę teraz 114 z Bródna, które ma -35min. opóżnienia
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie nie, chyba nie... mniej więcej w połowie między przystankiem Dw. Zachodni 01 a wjazdem w Grzymały został wyłączony prawy pas, ogrodzony oraz rozkopali zupełnie cały chodnik po prawej stronie. Natomiast nikogo tam nie było... takie o rozkopane wszystko a Aleje stoją.
Ale to był tylko fragment jezdni, parę metrów, niestety zwężenie niesie za sobą trochę utrudnień.
[ Dodano: |9 Lis 2009|, 2009 11:21 ]
A! No i paradoksalnie Wawelska nawet przejezdna. Tzn. korek od Pomnika Lotnika sięgał tylko połowy Wawelskiej. ^^
(koło 8.30)
Ale to był tylko fragment jezdni, parę metrów, niestety zwężenie niesie za sobą trochę utrudnień.
[ Dodano: |9 Lis 2009|, 2009 11:21 ]
A! No i paradoksalnie Wawelska nawet przejezdna. Tzn. korek od Pomnika Lotnika sięgał tylko połowy Wawelskiej. ^^
(koło 8.30)
Już w weekend było tam zwężenie prawego pasa. Wszystko raczej związane z tą jakże "potrzebną" zawrotką. Cały czas też profilują krawężniki od łącznika między jezdniami Jerozolimskich przez co prawym pasem skręt z Grzymały w Jerozolimskie jest dość utrudniony.R-11 Kleszczowa pisze:Czyżby zaczęli budować "szalenie potrzebną" zawrotkę
![]()
-
bartoni722
-
bartoni722