http://www.dramabutton.com/reserved pisze:Dziś rano o 8.00 stałem 15 min i się nie doczekałem.
Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dokąd to szanowny kolega jechałreserved pisze:Żenada.
Dawniej 517 było co 3 min rano. Dziś rano o 8.00 stałem 15 min i się nie doczekałem. Wkurzony wsiadłem w inny autobus. Brawo...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Tzn. no ja akurat w dość krótkiej relacji... Berestecka - DWZ. Ale zawsze czekając przy Beresteckiej na jakikolwiek autobus 517 przyjeżdżał po chwili. Ostatnio coraz rzadziej widuję 517. Dziś miałem to nieszczęście, że przez 15 min nic nie jechało.. dosłownie, a potem przyjechało 5 autobusów na raz. Tzn. 5 autobusów naraz innych linii. 517 nie. Ale to akurat jest nieważne, bo stada bywają. Natomiast co jest najbardziej denerwujące to to rozrzadzenie 517. Przecież tą linią jeździ masa ludzi, a częstotliwość spada.
Akurat rano, o wspomnianej porze, łącznie z kursami zjazdowymi do Woronicza 517 jest co 7-8 minut, więc niewiele rzadziej, niż to było wcześniej (a bylo mniej więcej co '6), więc bym tak nie dramatyzował. Musiała to byc jakaś wyjątkowa sytuacja, rzadko się to rano zdarza, by byly takie dziury, a tę linię widzę codziennie.
Pozdrawiam
Albo trafił na dziurę, bo jednego kursu skróconego w układzie brakuje.
Natomiast 517 co 3 minuty to sobie nie przypominam. Nawet w złotych czasach 27 brygad.
Natomiast 517 co 3 minuty to sobie nie przypominam. Nawet w złotych czasach 27 brygad.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja pamiętam jak na 517 było chyba 30 brygad + wtyczki na solówki (nawet się Ik411 pojawiał czasem)Łukasz pisze:a nie więcej było?pawcio pisze:Albo trafił na dziurę, bo jednego kursu skróconego w układzie brakuje.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak. ZP Zajezdnia Kleszczowa się tak nazywał 
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"