Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
Hm... a Most Gdański to nie?
Brygad starczyłoby, choć mówię to w ramach szerszej reformy na i co 15 na solówkach, niemniej minibusy to inna pula. Gdyby to pojechało co 10 minut byłoby znacznie więcej pola manewru ze 140 i dowozem do szkoły Trockiej z Targówka i w ogóle jej funkcjonowaniem na tym odcinku.
Brygad starczyłoby, choć mówię to w ramach szerszej reformy na i co 15 na solówkach, niemniej minibusy to inna pula. Gdyby to pojechało co 10 minut byłoby znacznie więcej pola manewru ze 140 i dowozem do szkoły Trockiej z Targówka i w ogóle jej funkcjonowaniem na tym odcinku.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
Ale jak skręcać? Ze Szwedzkiej w 11 XI, a potem Wileńską i Targową? Hm... a może wywalić komunikację ze Szwedzkiej w ogóle, tam są same pustostany.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie byłbym taki pochopny w decyzjach. Ostatnio będąc w tej okolicy widziałem sytuację, gdy przy "Stalowej" na 135 jadące w kierunku Pl. Hallera czekało jakieś 15-20 osób. A samo 135, po odjeździe z tego przystanku miało zapełnienie rzędu 50-60% co na końcowym odcinku trasy (jakim jest niewątpliwie Szwedzka itd..) jest dobrym rezultatem.Emdegger pisze:a może wywalić komunikację ze Szwedzkiej w ogóle, tam są same pustostany.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeżdżąc 101 objeżdżałem burdel przy Wileńskim przez Stalową, Środkową, Wileńską, Szwedzką do buspasa na Radzymińskiej, i nie było najmniejszych problemów. Grodzio Scaniami też się wyrabiał, więc Środkowa to nie jest jakiś problem.
Bardziej mi chodziło o odcinek 11 listopada - Stalowa. Przejechać to by przejechał ale z drugim autobusem to się nie wyminie...Szeregowy_Równoległy pisze:Jeżdżąc 101 objeżdżałem burdel przy Wileńskim przez Stalową, Środkową, Wileńską, Szwedzką do buspasa na Radzymińskiej, i nie było najmniejszych problemów. Grodzio Scaniami też się wyrabiał, więc Środkowa to nie jest jakiś problem.
Rano przyjazdy i tak sa pospozniane wiec ciezko realnie o te 5 czy 0 na koncu.
Po siodmej na rozbrat dojezdzaja z targowka z paroma min w plecy, kolo 8mej sa regularne konwoje 162 na czerniakowskiej.
Ciekawe jest ulozenie zjazdowych.
Raz na chelmska raz na witosa jakby problem byl pociagnac zjazdy na woronicza do witosa (i dalej w beethovena).
Po siodmej na rozbrat dojezdzaja z targowka z paroma min w plecy, kolo 8mej sa regularne konwoje 162 na czerniakowskiej.
Raz na chelmska raz na witosa jakby problem byl pociagnac zjazdy na woronicza do witosa (i dalej w beethovena).
Po co na Woronicza, skoro linię obsługuje Stalowa i Ostrobramska?ness pisze:Rano przyjazdy i tak sa pospozniane wiec ciezko realnie o te 5 czy 0 na koncu.
marekb