BTW: chowaj języki butów bo wystające wyglądają idiotycznie
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ziomal widziany w okoliczności 0730 z okien jakiegoś 88xx na 162 gdy przymierzał się do przejścia przez pasy na pl. Wileńskim.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Chłopak widocznie butów nie potrafi wiązać.m72 pisze:BTW: chowaj języki butów bo wystające wyglądają idiotycznie
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- MeWa
- Cukiereczek
Siecool widziany przed kilkoma minutami w głównych wiadomościach TVP!! 
Nie bardzo jednak był zainteresowany tym, czy Galileusz spłonął na stosie, czy też nie
w sumie mu się nie dziwię - co za temat... 
Nie bardzo jednak był zainteresowany tym, czy Galileusz spłonął na stosie, czy też nie
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Zdecydowanie bardziej frapowało mnie, czy to coś na horyzoncie to może 116, bo sprzed nosa zwiało mi już 111, 178, 180 i 222, a poczułem potrzebę wizyty na gdańskimMeWa pisze:Nie bardzo jednak był zainteresowany tym, czy Galileusz spłonął na stosie, czy też niew sumie mu się nie dziwię - co za temat...
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Zgadza sięWalas pisze:Czy to Jelcz M11 z kimś tam był na Gocławiu przed 16 i focił "DEMONA" i potem nim jechał do przyst. Wandy?
A tym "kimś" był VOITHek
Niestety padła mi bateria w aparacie, miałem jeszcze go sfilmić na Wandy. Pzdr.
Zakład R-10 Ostrobramska
Linie 117, 146, 147, N22, N72
Wóz 308 - 1985-2010
Linie 117, 146, 147, N22, N72
Wóz 308 - 1985-2010
Koniec świata pani Popiółkowa, koniec świata powiadam pani, koniec świata...Walas pisze:na przyst. Piotra Skargi a w zasadzie z kładki nad tym przystankiem.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.