Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Znajomy jeżdził w sobotę ze znajomą(kierowca-kobieta) 506 i jak ruszyli z Biblioteki Uniwersyteckiej to pokazało im się:zap140 pisze:Niestety popsuto czas 506 z Centrum na Bródno późnym wieczorem. Dodano 4 minuty w związku z czym autobus wlecze się Wisłostradą 40km/h i łapie wszystkie czerwone na Bródnie. Szkoda, bo poprzedni czas był dobry.
ŻERAŃ FSO +23
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Czemu Hardcorejajcys pisze:N37 to jeszcze luzik..przy N34 jest dopiero hardcore na odcinku DWC - Koncertowa..
Levar, nie oceniaj rozkładu po tym, że jeździłeś w święta gdy nikt prawie wtedy nie jeździ nocnymilevar pisze:Za dużo czasu na N37. Rozkład z Centralnego na Kabaty w niczym nie przypomina dawnego i debeściarskiego 607. Cóż... jeśli już przy Bukowińskiej spokojnie można mieć +4...Na szczęście skomunikowanie przy Koncertowej niweluje przyśpieszenie...
W święta zawsze nawet na dziennych liniach jest za dużo czasu gdyż jest mały ruch uliczny oraz pasażerski, ale trzeba trochę pomyśleć, a nie pisać dla samego pisania.Desert pisze:Dużo za dużo czasu
Po prostu rozkłady nocnych zależą od zbyt wielu czynników oraz nie rozróżniają DP i DSFlash8222 pisze:Levar, nie oceniaj rozkładu po tym, że jeździłeś w święta gdy nikt prawie wtedy nie jeździ nocnymilevar pisze:Za dużo czasu na N37. Rozkład z Centralnego na Kabaty w niczym nie przypomina dawnego i debeściarskiego 607. Cóż... jeśli już przy Bukowińskiej spokojnie można mieć +4...Na szczęście skomunikowanie przy Koncertowej niweluje przyśpieszenie...
Zapewniam cie, że w zwykły weekend już na Morskim Oku w stronę Kabat można już być -4
noidea
Wiem, bo nie raz nie zdążyłem na przesiadkę w N01 na Metrze Ursynów. Ale większość zależy od stylu jazdy kierowcyFlash8222 pisze:Levar, nie oceniaj rozkładu po tym, że jeździłeś w święta gdy nikt prawie wtedy nie jeździ nocnymiZapewniam cie, że w zwykły weekend już na Morskim Oku w stronę Kabat można już być -4
Wczoraj miałem okazję po długiej przerwie jeździć 138, do czasu przejazdu do godziny 20 wypowiem się jak wszyscy warszawiacy wrócą do domów, po 20 jest idealny gdyż nie trzeba ślimaczyć się oraz jechać na złamanie karku tylko jakieś 50-60 km/h. No a teraz gwiazda wieczoru, czyli kurs zjazdowy 1/138
Odjechałem jak zwykle -2 z Utraty, bo do Radzymińskiej zawsze było za dużo czasu, ale jakie moje zdziwienie było, gdy przy jeździe 40 km/h przystanek Księcia Ziemowita przywitałem -5
Dogonić rozkład udało mnie się dopiero przy Dworkowej, a dodam, że nie miałem żadnych pasażerów. A za Dworkową to już standard czyli za dużo czasu
Można spokojnie pościnać te dwie minutówki pomiędzy: Madalińskiego-Szpital - Madalińskiego, Szpital MSWiA - Wołoska oraz Wołoska - Woronicza 
Wielki ukłon w stronę Szamota za taki piękny rozkład zjazdowy
Wielki ukłon w stronę Szamota za taki piękny rozkład zjazdowy
-
Dęboszczak