No... jeśli to jest wyśmiewanie z wiary to ja nie wiem. Ale cóż, polak-katolik, a ksiądz=świętośćreserved pisze:Rozumiem, że jesteś za wyśmiewaniem się z wiary.
ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
Szacunkiem... ale do czego? Do ubioru? Bo ataku na Kościół czy nawet na księży jako takich to ja tu nie widzę.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja swego czasu miałem w domu sutannęMeWa pisze:mnie bardziej zastanawia to, że w ogóle ktoś ma taki strój w domu
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Dla mnie to jest co najmniej nie smaczne. Ale mówiłem, że to nie chodzi nawet o wiarę... ale o poziom rozmowy... no bez jaj.. to ja już poważniejsze zdjęcia na gronie widziałem.volviak pisze:Szacunkiem... ale do czego? Do ubioru? Bo ataku na Kościół czy nawet na księży jako takich to ja tu nie widzę.
Mnie to nie obraża. W takim razie trzeba zabronić aktorom wcielać się w postaci księży i zakonników?...reserved pisze:Dla mnie to jest co najmniej nie smaczne. Ale mówiłem, że to nie chodzi nawet o wiarę... ale o poziom rozmowy... no bez jaj.. to ja już poważniejsze zdjęcia na gronie widziałem.volviak pisze:Szacunkiem... ale do czego? Do ubioru? Bo ataku na Kościół czy nawet na księży jako takich to ja tu nie widzę.
reserved pisze:Rozumiem, że jesteś za wyśmiewaniem się z wiary. Pewne osoby to obraża. Zresztą to nawet nie chodzi o obrażanie... w pewnym wieku już robienie z siebie debila po prostu nie przystoi.
Ej synku uważaj, mówisz do lektora Jego Ekscelencji Księdza Arcybiskupa, zatem takie stwierdzenia mnie obrażają. Mi nie przeszkadza bawić się w przebieranki w szczególności jeśli nie służą wykonywaniu obrządków. A jeśli znajdziesz gdzieś element obrażający szeroko pojętą rzeszę katolików, przyznam Ci rację.reserved pisze:Dla mnie to jest co najmniej nie smaczne. Ale mówiłem, że to nie chodzi nawet o wiarę... ale o poziom rozmowy... no bez jaj.. to ja już poważniejsze zdjęcia na gronie widziałem.
Też bym tak chciał powiedziećTLG pisze:Fajna kiecka, nie? Czerń mnie wyszczupla.
Tak dokładniej tylko jeden z nas był w ornacieflorekf pisze:Zboczeńcy! A do tego w ornacie!
Wskaż mnie choć jedno miejsce gdzie wiara katolicka została wyśmiana a padnę na kolana, posypię mą nędzną głowinę popiołem i z żalem wypowiem mea maxima culpa.reserved pisze:Rozumiem, że jesteś za wyśmiewaniem się z wiary.
Debile pozdrawiają kretynów.reserved pisze:robienie z siebie debila
Nikt Ci nie każe tutaj przeglądać tematu "Zdjęcia forumowiczów".reserved pisze:to ja już poważniejsze zdjęcia na gronie widziałem.
Rozgryźli mniefik pisze:Taa, m72 pierwszy do wyśmiewania się z wiary.
No, nieźle wyglądaszTLG pisze:Fajna kiecka, nie? Czerń mnie wyszczupla.
Ty tak, ja już ceremoniarz Jego Ekscelencji Księdza Arcybiskupa, różnica taka, że Hosera a nie NyczaMałryc pisze:mówisz do lektora Jego Ekscelencji Księdza Arcybiskupa
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.