ja proponuję wyposażyć dyspozytorów zakładowych w magiczne kule, wtedy ich praca faktycznie będzie bardziej dostosowana do warunków panujących na trasie w ciągu dniaR-9 Chełmska pisze:A czy taka kolejność na tej linii to jest normalna? I czy 3 autobusy w przeciągu 4 minut są wpisane rozkład, że przegub potrzebny jest akurat na br.8?
Zmiany obsługowe - styczeń 2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
NR
- (tygrys)
Skąd taka zmiana w środku miesiąca? Bo brzmią one sensownie.Dęboszczak pisze:Zmiana struktury brygadowej: 4/2d 191 idą z R-7 na R-11 a R-11 oddaje 4d na R-7 i bierze jeszcze 0/2d z R-7 na linii 182. Oprócz tego 2d na 123 z R-13 idą na R-10, a stalowa bierze całą 805.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może ktoś sensowny zastępuje kogoś na L4 czy innym urlopie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie podejrzewam. Zwłaszcza że MZA zawsze strasznie się burzy na wszelkie zmiany rozkładu w czasie tygodnia niezależnie od wprowadzającego i powodu zmiany.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
-
michał1984
No niekoniecznie - wczoraj na skróconym 501..michał1984 pisze:6345 był (jest) na wypożyczeniu w zajezdni OstrobramskaITS A 218 pisze:Nie wiem jak to w końcu jest ale 06/182 nadal jest z R-7, przed chwilą leciał 6345.
Według moich obserwacji na R-10 są obecnie wypożyczone 6335, 6340, 6411, 6413 i 5334.
Czyli z tego co widziałem na planie brygadowym to chyba już nic nie ma Woronicza na 191? Po zmianach od 18.01 sporo brygad na tej linii przybyło Kleszczowej. I czemu zjazdy na Woronicza brygad ex kleszczowych na rozkładach są tylko do przystanku Rondo Zesłańców a nie dalej?pawcio pisze:Skąd taka zmiana w środku miesiąca? Bo brzmią one sensownie.Dęboszczak pisze:Zmiana struktury brygadowej: 4/2d 191 idą z R-7 na R-11 a R-11 oddaje 4d na R-7 i bierze jeszcze 0/2d z R-7 na linii 182. Oprócz tego 2d na 123 z R-13 idą na R-10, a stalowa bierze całą 805.
Może redutową albo stalową planują.dzidek pisze:Czyli z tego co widziałem na planie brygadowym to chyba już nic nie ma Woronicza na 191? Po zmianach od 18.01 sporo brygad na tej linii przybyło Kleszczowej. I czemu zjazdy na Woronicza brygad ex kleszczowych na rozkładach są tylko do przystanku Rondo Zesłańców a nie dalej?pawcio pisze:Skąd taka zmiana w środku miesiąca? Bo brzmią one sensownie.
ŁK
Tak , zgadza się. Są 2 brygady, które jeżdżą tylko w szczycie B i obsługuje je Kleszczowa.rosier pisze:a przypadkiem nie jest tak, że ona jeździ tylko w szczycie B ?Swider pisze:Wczoraj widziałem 1817 012/182 B a wcześniej takiej brygady nie było...
Swoją drogą po zmianach poprawiło się na Kleszczowej i już nie ma takich braków przegubów. W końcu 4 wozy wielkopojemne się uwolniły kosztem solówek.