Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Taa jest! Jeszcze mnie przed samym końcem na podmiankę wysłali.Aleksander2634 pisze:Rzeźnik widziany w 3340 wyjeżdżający ok. 19:05 z zajezdni "Stalowa".
Jeśli mnie wzrok nie zmylił, to levar zamiatał dzisiaj jakąś deskorolką na 138. Jeśli nie, to tylko ktoś levaropodobny.
Natomiast wczoraj w ekspedycji Metro Marymont mierzyliśmy z Cypisem swoje siły w konkurencji "kto pierwszy w kiblu"
rury
Czy to nie był SU15 87xx? Jezeli tak, to mozliwe, że byłeś przepuszczany przez Nas (5416) na trasie Ł przy Rozbrat kolo 19.20levar pisze:Nieźle mnie wypatrzyłeś. Pozdrawiamrzeznik pisze:Jeśli mnie wzrok nie zmylił, to levar zamiatał dzisiaj jakąś deskorolką na 138. Jeśli nie, to tylko ktoś levaropodobny.
przstańcie z opcją you w podpisie 
Staram się ułatwiać życie innym kierowcom zawodowym - autobusów, ciężarówek i TIR-ów. Często jest tak, że gdy chcę wyjechać z zatoki (włączam lewy migacz), to osobówki jadą i jadą i jadą (oczywiście ja wymuszam i ci bardziej strachliwi hamują, ale to inna sprawa), a ciężarówka już z daleka mrugnie mi długimi, że mogę wyjeżdżać.
Podobnie jest z kierowcami autobusów, którzy z reguły ułatwiają sobie życie.
Żeby nie było, staram się też puszczać osobówki, ale gdy mrugam światłami osobówce, żeby mogła wyjechać z podporządkowanej, a ona stoi i stoi, i oczywiście okazuje się być babą, to odechciewa się człowiekowi uprzejmości, a w kieszeni otwiera się nóż
.
Podobnie jest z kierowcami autobusów, którzy z reguły ułatwiają sobie życie.
Żeby nie było, staram się też puszczać osobówki, ale gdy mrugam światłami osobówce, żeby mogła wyjechać z podporządkowanej, a ona stoi i stoi, i oczywiście okazuje się być babą, to odechciewa się człowiekowi uprzejmości, a w kieszeni otwiera się nóż