Wiesz, jest różnica jak biegasz między paroma ale znajomymi, a włażenie do kabiny autobusu pierwszego lepszego jaki podjedzie...eM pisze:Ja biegam, na przykład. Ale tylko za paroma i staram się nie być natrętna.Emdegger pisze:Proszę, by każdy w tym zakresie mówił za siebie
[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Tak, To Adrianek - mechanik i podobno kierowca....kitrak pisze:A propos, czyżby na tym forum nie udzielał się nasz Adrianek?Zawód w profilu by się zgadzał.
[ Dodano: |8 Lut 2010|, 2010 19:46 ]
mam nadzieję, że pomogłemfik pisze:Dziękujemy za radę, bez niej wszyscy porzucilibyśmy Wawkom i zaczęli pisać tam.
przstańcie z opcją you w podpisie 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z ciekawości - co przez to rozumiesz?Rav5202 pisze:2. Robi sie jak encyklopedia
Ja w ogóle nie rozumiem, jak można szukać moderatorów po uruchomieniu forum - i to obcych. No ale ja wielu rzeczy nie rozumiem...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
No cóż, to chyba o tym właśnie pisał TLG:
TLG pisze:kraina piractwa i "pożyczania" danych m. in z "Przegubowca"
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie wiem, czy to już tu było:
http://grono.net/forum/2119589/forum/
Przyznać muszę, że mnie zachwyciło.
http://grono.net/forum/2119589/forum/
Przyznać muszę, że mnie zachwyciło.