Praktycznie jedyna możliwość to Polnych Kwiatów do końca z zawrotką na 3.Patryk2222 pisze:Prawdopodobnie Chlubna i Brzezińska asfaltu nie posiadają, przynajmniej w zeszłym roku tak było. Mapa zumi też to potwierdza.ratraciak pisze:Skoro tak bardzo chcecie tworzyć dowozówkę do kolei z Nowodworów to może już lepiej poczynić małą korektę 133
133ŻERAŃ FSO - ... - Światowida - podjazd na pętlę Nowodwory - Hanki Ordonówny - Mehoffera - Raciborska - Przytulna - Henrykowska - Chlubna - Piwoniowa - PKP CHOSZCZÓWKA (powrót: PKP CHOSZCZÓWKA - Piwoniowa - Kłosowa - Brzezińska - Chlubna)
Nowe przystanki:
HENRYKOWSKA - w okolicach skrzyżowania Henrykowska/Chlubna
PKP CHOSZCZÓWKA - na ulicy Piwoniowej przy peronie
KŁOSOWA - przy skrzyżowaniu Kłosowa/Brzezińska
Prawdę mówiąc, wątpię aby ktoś z tego korzystał, ale zawsze jakiś pomysł to jest.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
ŁK
- tarantula01
- Kontakt:
Nie mają, ale np. przejazd techniczny 10 m Solarisem w 2007 r. odbył się m.in. tamtędy. Oczywiście do regualrengo kursowania musi być asfalt i promień skrętu 12 m.Patryk2222 pisze:Prawdopodobnie Chlubna i Brzezińska asfaltu nie posiadają, przynajmniej w zeszłym roku tak było. Mapa zumi też to potwierdza.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Nie na takiej nawierzchni odbywały się przejazdy techniczne....tarantula01 pisze:Nie mają, ale np. przejazd techniczny 10 m Solarisem w 2007 r. odbył się m.in. tamtędy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tia, ja np. miałem okazję "zaliczyć" ulice Murarską i Mydlarską...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
prosper5250
Tak - nie mam pojęcia czy tam jedzie 133 czy 152 i obecnie gówno mnie to obchodzi. Kiedy ze Starej Miłosnej jeździłem do SKMki również miałem w dupie czy jedzie tam 198 czy może 173 dopóki nie zacząłem faktycznie tam dojeżdżać... I na zawsze będę miał w dupie jaki autobus aktualnie dojeżdża do Płudów, bowiem jeśli nie powstanie inny - kursujący przynajmniej co 15 minut moje nogi tam nie postawią - no chyba, że pojadę tam celem fotografowania...person pisze:prosper5250 napisał/a:
Aha - no to ja nie wiem gdzie ta stacja jest - zatem pieprzę całą tę kolej i mam problem z głowy.
Zatem do tej pory wypowiadałeś się o czymś, o czym nie masz zupełnie pojęcia?
- tarantula01
- Kontakt:
Rozpoczynam burzę. 20 lutego 2010 r. została zatwierdzona pewna organizacja ruchu na ul. Myśliborskiej (odcinek Światowida - wyjazd z pod Policji). Organizacja ruchu związana jest z mającą nastąpić w niedługim czasie, na wschodnich pasach jezdni ulicy Myśliborskiej, budową komór S52 i S53 oraz niedługo potem komór S54 i S55 kolektora DN2800.
Więcej szczegółów wszyscy zainteresowani uzyskają na spotkaniu w UD 20 kwietnia:
viewtopic.php?t=8103
[ Dodano: |15 Kwi 2010|, 2010 23:23 ]
Wkrótce zakończy się remont ul. Nowodworskiej. Czy zmianie ulegnie trasa np. linii 516? A może Mehoffera - Nowodworską - Odkrytą pojedzie jeszcze jedna linia?
Więcej szczegółów wszyscy zainteresowani uzyskają na spotkaniu w UD 20 kwietnia:
viewtopic.php?t=8103
[ Dodano: |15 Kwi 2010|, 2010 23:23 ]
Wkrótce zakończy się remont ul. Nowodworskiej. Czy zmianie ulegnie trasa np. linii 516? A może Mehoffera - Nowodworską - Odkrytą pojedzie jeszcze jedna linia?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- tarantula01
- Kontakt:
Czy są już znane możliwe zmiany w kursowaniu linii autobusowych w Nowodworach, po odebraniu wyremontowanej ul. Nowodworskiej? Budowa ulicy przebiega bardzo szybko i sprawnie - pozostały ostatnie prace "kosmetyczne" do wykonania.
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Istnieje taka potrzeba?tarantula01 pisze:Czy są już znane możliwe zmiany w kursowaniu linii autobusowych w Nowodworach, po odebraniu wyremontowanej ul. Nowodworskiej?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Bastian
- Sułtan Maroka
516 ma tamtędy pojechać, zamiast Stefanika. I chyba tyle, cóż tam jeszcze trzeba?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- gregory5576
- Kontakt:
MisiekK pisze:Istnieje taka potrzeba?
Co za głupie pytanie na ciągle rozbudowywanym osiedlu/ach to chyba normalne, ze tak zastanów się co piszesz, i nie tylko linie w postacii 516, bo to jest głupota, a tramy to inne zagadnienie i nie wszędzie pojedzie a bus to jest uzupełnieniem tramów, Żoliborz, Rembertów spaprane dokumęntnie, niedługo to i Targówek zostanie tylko przy 212 i jednym no dwóch tramach, bo oczywiście metro i złomowa kolej miejska wolne żarty.
[ Dodano: |28 Kwi 2010|, 2010 21:32 ]
Bastian pisze:A po co ci ta pętla?
Oj Bastianie to nie masz w cale rozeznania co się dzieje na krańcu TARCHOMIN, sory ale po Tobie się tego nie spodziewałem.