Nowe nazwy przystanków
ZTM pisze:Zmiany przystankowe od 1.03.2010
od 01.03.2010 (poniedziałek)
Nazwa przystanku i pętli autobusowej OS. OSTROBRAMSKA zostaje zmieniona na WITOLIN.
Nazwa przystanku AL. ZJEDNOCZENIA zostaje zmieniona na BIELANY-RATUSZ.
Nazwa przystanków OŚRODEK INFORMATYKI PKP i SZCZĘŚLIWICKA zostają zmienione na GRZYMAŁY-SOKOŁOWSKIEGO.
Nazwa przystanku HOTEL VERA zostaje zmieniona na SZCZĘŚLIWICKA.
Nazwa przystanków OŚRODEK INFORMATYKI PKP i SZCZĘŚLIWICKA zostają zmienione na GRZYMAŁY-SOKOŁOWSKIEGO.
Nazwa przystanku KINO OCHOTA zostaje zmieniona na CZĘSTOCHOWSKA.
(...)
-
bartoni722
ztm pisze:Nazwa przystanków OŚRODEK INFORMATYKI PKP i SZCZĘŚLIWICKA zostają zmienione na GRZYMAŁY-SOKOŁOWSKIEGO.
Wiemy, dwa razy pisać nie trzeba.ztm niżej pisze:Nazwa przystanków OŚRODEK INFORMATYKI PKP i SZCZĘŚLIWICKA zostają zmienione na GRZYMAŁY-SOKOŁOWSKIEGO.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Przydałoby się jeszcze uzyskać wspólny mianownik w nazwach przystanków "Jana Olbrachta" i "Ciołka'. Pierwszy znajduje się na południe od Górczewskiej, drugi na północ - oba praktycznie na tej samej wysokości. Bez sensu.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Podobnie jak słuszne i sensowne byłoby rozbicie ZP Muranowska na dwa ZP, jeden przy Bonifraterskiej/Konwiktorskiej, a drugi przy Stawki/Andersa.
-
Adrian1990BI
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo przystanki są daleko od siebie. Bo ciężko podciągać przystanek 116 na Konwiktorskiej pod ten sam ZP co tramwaje pod Intraco, oraz te pod Polonią. Bo wyszukiwarka sugeruje, że to dogodna przesiadka z tramwaju do 116.Bastian pisze:Po co?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A niech sugeruje co chce, tylko niech ma zapisane rzeczywiste czasy dojść; zresztą pomiędzy bliskimi zespołami przesiadki tego typu też by mogła sugerować (np. NiemcewiczaSzeregowy_Równoległy pisze: Bo wyszukiwarka sugeruje, że to dogodna przesiadka z tramwaju do 116.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.