BJ pisze:Pan kanar żydzi ode mnie legitymację zawsze.
Personalizacja WKM
Moderator: JacekM
BJ pisze:Karty wyglądają jakby je wyprodukowano w niewolniczym zakładzie pracy w Kongo
[ Dodano: |7 Mar 2010|, 2010 00:15 ]
BJ po prostu nie lubi Żydówperson pisze:Co robi? On, nie ładnie, nie ładnie.
[ Dodano: |7 Mar 2010|, 2010 00:16 ]
Bo Ty większość podróży spędzasz przy kabinach, gdzie nikt nawet o WKM Cię nie prosiAdam G. pisze:Ode mnie nikt jej nie chciał już od bardzo, bardzo dawna (o ile w ogóle kiedykolwiek o nią poprosił).
mhm, do szkoły jeżdżę tylko w kabinie, metrem jeżdżę tylko w kabinie. nawet na stacjach metra przesiaduję w kabinielevar pisze:Bo Ty większość podróży spędzasz przy kabinach, gdzie nikt nawet o WKM Cię nie prosi.
noidea
Hola, hola, panie przewodniku!levar pisze:BJ po prostu nie lubi Żydów .
Stanowczo, ale to bardzo stanowczo protestuję!
Uwielbiam śmiać się z Żydów i murzynów, ale w żadnym stopniu nie jestem antysemitą czy rasistą.
To, że sobie lubię z nich dworować w ogóle nie równa się moim przekonaniom i odczuciom do nich, bo kompletnie nic do nich nie mam
A lubię się z nich śmiać, bo najlepsze dowcipy są właśnie o Żydach lub murzynach oraz najłatwiej do nich tworzy się żarty sytuacyjne. Ot, co.
Kolegę Walasa nawet w kabinie kontrolowali, aż mu mandat wlepililevar pisze:Bo Ty większość podróży spędzasz przy kabinach, gdzie nikt nawet o WKM Cię nie prosi .
Tym postem chciałbym powitać się ze wszystkimi
. Więc: Dzień dobry, a w zasadzie dobry wieczór
.
Przechodząc do tematu dyskusji:
Złożyłem wniosek przez internet, karta wyrobiona w kilka dni, z tempa jestem raczej
zadowolony, czego jednak nie mogę powiedzieć o wykonaniu. Postanowiłem wybrać własny wzór, żaden z proponowanych przez ZTM mi nie odpowiadał. Zdjęcie poprzez formularz ustawiłem, wszystko wyglądało na ostre, ładne itd. Oczywiście tło karty okazało się wyschodkowane, rozmyte, nawet logo ZTMu pozostawiało wiele do życzenia. Według mnie taki dokument, choć niezbyt często wyciągany z portfela/portmonetki/kieszeni/torebki powinien wyglądać porządnie.
A o dokument tożsamości (nie tylko uprawniający do zniżki) czasami kanarzy proszą. Mnie to akurat jeszcze nie dotyczy, ale np. rodziców już tak. Personalizacja ma sens, jeśli patrzymy pod względem procederu tymczasowego "wymazywania" danych np. kolegi, wpisania swoich i wymigania się od mandatu
.
Przechodząc do tematu dyskusji:
Złożyłem wniosek przez internet, karta wyrobiona w kilka dni, z tempa jestem raczej
zadowolony, czego jednak nie mogę powiedzieć o wykonaniu. Postanowiłem wybrać własny wzór, żaden z proponowanych przez ZTM mi nie odpowiadał. Zdjęcie poprzez formularz ustawiłem, wszystko wyglądało na ostre, ładne itd. Oczywiście tło karty okazało się wyschodkowane, rozmyte, nawet logo ZTMu pozostawiało wiele do życzenia. Według mnie taki dokument, choć niezbyt często wyciągany z portfela/portmonetki/kieszeni/torebki powinien wyglądać porządnie.
A o dokument tożsamości (nie tylko uprawniający do zniżki) czasami kanarzy proszą. Mnie to akurat jeszcze nie dotyczy, ale np. rodziców już tak. Personalizacja ma sens, jeśli patrzymy pod względem procederu tymczasowego "wymazywania" danych np. kolegi, wpisania swoich i wymigania się od mandatu
Podziękuj drukarkom firmy 'Zebra', które potrafiły momentami skaszanić dwie karty pod rząd..8831 pisze:Oczywiście tło karty okazało się wyschodkowane, rozmyte, nawet logo ZTMu pozostawiało wiele do życzenia. Według mnie taki dokument, choć niezbyt często wyciągany z portfela/portmonetki/kieszeni/torebki powinien wyglądać porządnie.
PS: Nie skompresowałeś za bardzo zdjęcia do tła?
Od 5.2008 tylko autobusy
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
Galeria sław: http://omni-bus.eu/warsztat/profile.php?uid=108
http://omni-bus.eu/omnigaleria/profile.php?uid=34
W sumie to nie nalezy się chyba aż tak tym przejmować. W końcu nie chodzi tu o obraz na ścianę, na który się patrzy codziennie. Kazali - to zrobiło się, wrzucić do portfela i do widzenia. Własnie se zrobiłem, wyszło jakoś tak lewo, no i trudno. Najważniejsze, że bez kolejek, tłoku dodatkowych kosztów itp.Janek1236 pisze:Podziękuj drukarkom firmy 'Zebra', które potrafiły momentami skaszanić dwie karty pod rząd..
PS: Nie skompresowałeś za bardzo zdjęcia do tła?
Popatrz, jaka franca!