Karolindesert_eag pisze:tatra napisał/a:
197 po trasie 303 miałoby dobrą częstotliwość 20/30/30 do Cm.Płn ,a dodatkowo zyskałby na obsłudze Woli z UKSW.
Czyli co? MŁOCINY-UKSW - trasa 303 - Perzyńskiego - Rudnickiego - Obrońców Tobruku i dalej gdzie? ZNANA?
KM na Bielanach
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z Dźwigowej?fik pisze:Na przejezdność OT może się doczekać 129 na przykład.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
bartoni722
Wiesz co było nieco zabawne z 520 - był opóźniany ale prawie regularny, wiem, że to dziwne ale prawie nie spotykałem do siebie stad na tej linii, a na 116 niestety tak bywa.Glonojad pisze:Na 520 byś czekał dokładnie tyle samo, ono też nie ma skrzydeł by fruwać nad Andersa.
[ Dodano: |8 Mar 2010|, 2010 21:29 ]
a pamiętacie czasy 116 i 416, połączone w silne 116, potem osłabiane i powstało E-1 a teraz znowu jest jedno 116Bastian pisze:Wtedy nie byłoby szans na silne 116. I klops.fik pisze:Trzeba było nie kasować E-1/316.
[ Dodano: |8 Mar 2010|, 2010 21:32 ]
112 mam dość po poprzednim weekendzie, wyczekałem się pod CH Targówek 40 minut na tę linię w sobotę i ... wystarczy - następnym razem niestetyBastian pisze: A co, źle pracuje?
Słabsze 112 = silniejsze 106 i 156.
W sobotę na Trasie AK ktoś skoczył z wiaduktu na jezdnię przy Annopolu w stronę Marek. Przez 3 godziny trasa była zamknięta. Domyślasz się zatem, czym to musiało skutkować w zakresie rozkładu jazdy?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Nie ten weekend - wcześniejszy. O tym zdarzeniu wiedziałem więc bym go nie komentowałpawcio pisze:W sobotę na Trasie AK ktoś skoczył z wiaduktu na jezdnię przy Annopolu w stronę Marek. Przez 3 godziny trasa była zamknięta. Domyślasz się zatem, czym to musiało skutkować w zakresie rozkładu jazdy?
Jeśli codzi o wątek powrotu tramów do M.Młociny to myślę że 17 jest zbędne na Marymonckiej widziałbym to na trasie M.Marymont - Służewiec , a Marymonckiej 5 połączone z 27 na solówkach i 36 a docelowo po uruchomieniu Andersa 6 na Gocławek.
5 połaczona z 27 eliminuje uciążliwą przesiadkę przy M.Marymont (długość trasy nie jest argumentem - są dłuższe)i staje się linią marketowo - cmentarną o socjalnym charakterze.
5 połaczona z 27 eliminuje uciążliwą przesiadkę przy M.Marymont (długość trasy nie jest argumentem - są dłuższe)i staje się linią marketowo - cmentarną o socjalnym charakterze.
tatra
- Bastian
- Sułtan Maroka
27 po przedłużeniu nie nadaje się na solówki, a już zwłaszcza zamiast 17.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
5 połączone z 27?

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.