Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
Zapewne nie miał dokumentów więc została wezwana policja. A o próbie wręczenia łapówki poinformowali dopiero gdy policja już przyjechała. Nie sądzę czy komukolwiek z kontrolerów chciałoby się bawić we wzywanie Policji gdyby jegomość dał dokument i przyjął kwitekelijah pisze: Przechwałki na stronie czy naprawdę w końcu któryś z kontrolerów postanowił działać?
To jakaś śmieszna pokazówka. A jeszcze śmieszniejsza była notka, którą dzisiaj w gazecie przeczytałem, jakoby w 2009 miała miejsce jedna próba wręczenia łapówki, natomiast w roku poprzednim było takich prób sześć. Hahahahahaha, chyba dziennie
A 725 na strefie rzeczywiście rozczarowujące. Ale ciekawie było się przejechać, można się było paru rzeczy dowiedzieć. Przykład: normalnie w powietrzu jest 78% tlenu... ale nie w 725 w Okrzeszynie - tam wartość ta oscyluje wokół 30
A 725 na strefie rzeczywiście rozczarowujące. Ale ciekawie było się przejechać, można się było paru rzeczy dowiedzieć. Przykład: normalnie w powietrzu jest 78% tlenu... ale nie w 725 w Okrzeszynie - tam wartość ta oscyluje wokół 30
Przekoloryzowali całą sprawęTo jakaś śmieszna pokazówka.
Jak ma kanar płacone za tą linię? Też od kwitu? Czy za godziny. Skoro dziennie kontroluje się ok 100 osób, a tyle może podróżować w 1 tramwajuklarowny jan pisze:Limit 900 dotyczy tylko osób pracujących na SKM S-9 i jest to zupełnie inna umowa.
- fik
- Naczelne Chamidło
IMHO jest ważny nieskończenie długo - wszak jeszcze 02:30 28/03/2010 nie minęła i raczej prędko nie minieSławekM pisze:Ciekawe czy byłbyś zadowolony kasując bilet 60-minutowy, który mimo skasowania jest od razu nieważny
Tak, wypisałbym kwita.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Mnie tam noc nie interesuje Ja wsiadając do dziennego autobusu ok. 13:00 i kasując bilet minutowy chcę go wykorzystać zgodnie z przeznaczeniem, ale niestety z racji nie przestawienia monetela bilet jest ważny tylko w tym autobusiefik pisze:IMHO jest ważny nieskończenie długo - wszak jeszcze 02:30 28/03/2010 nie minęła i raczej prędko nie minieSławekM pisze:Ciekawe czy byłbyś zadowolony kasując bilet 60-minutowy, który mimo skasowania jest od razu nieważny