Moj post miał zwiazek nie z wielkanocą a z ikarusami na W-Z. Oj widze ze Cie bardzo boli wycofanie aut z W-Ztki.Paweł D. pisze:25 też ma nowy wzór rozkładu choć NP jest raz na dwie godziny.fraktal pisze:Na 180 jednak informacja pokrywa się ze stanem faktycznym, bo wszystkie kursy są niskopodłogowe. I od razu można zastosować nowy wzór rozkładu.Jakoś ciężko doszukać się związku Twoich jesiennych domysłów z Wielkanocą.marko80 pisze:A co Tobie nie spodobało sie w mojej wypowiedzi?
Wielkanoc - zasilenia, zmiany, ciekawostki
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Linie tramwajowe to zupełnie inna bajka, bo tam wzór rozkładu zmodyfikowano wcześniej niż przy liniach autobusowych. Trzeba było podać przykład 150. Tam nie ma wszystkich kursów niskopodłogowych, a nowy wzór rozkładu - owszem zawisł na przystankach.Paweł D. pisze:25 też ma nowy wzór rozkładu choć NP jest raz na dwie godziny.
Moment, moment. Linie tramwajowe mają rozkłady z busmana. Natomiast autobusy dostają wg nowego wzoru, bez względu czy jest 100% czy mniej niskiej podłogi. Tramwajowe rozkłady specjalne też są wg tego najnowszego wzoru autobusowego.fraktal pisze:Linie tramwajowe to zupełnie inna bajka, bo tam wzór rozkładu zmodyfikowano wcześniej niż przy liniach autobusowych. Trzeba było podać przykład 150. Tam nie ma wszystkich kursów niskopodłogowych, a nowy wzór rozkładu - owszem zawisł na przystankach.Paweł D. pisze:25 też ma nowy wzór rozkładu choć NP jest raz na dwie godziny.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BJ pisze:Marko, zamknij się.
Powstrzymaj się od takich uwag
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Jeśli chodzi o zmiany jesienne, to linie skręcające przy pl. Bankowym będą prawdopodobnie kierowane dotychczasowym pasem dla aut, wzdłuż krawędzi chodnika, więc wysokość podłogi nie będzie miała wtedy znaczenia.marko80 pisze:No trasa W-Z i tak bedzie ogladac jeszcze ikarusy: 527, 718,738,805 jeszcze chwila i zaroi sie tam od ikarusów. Na jesieni wszystkie podmiejskie z radzymina, marek pojada na bankowy. Uwazacie ze dadza tam tylko niską podłoge bo beda kursowac W-Ztka, nie sądze. Nie bedzie skad brac niskiej podłogi.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
-
- kiermobilis