Powitanie

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 05 kwie 2010, 22:40

Tylko, czy te profile były jednoznacznie przypisane do poszczególnych moderatorów realnych?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 05 kwie 2010, 22:43

Były.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

dzidek

Post autor: dzidek » 05 kwie 2010, 22:48

Tadeo poruszył dość istotne kwestie o których wcześniej nikt nie wspominał i muszę przyznać, że w zupełności zgadzam się z tym co napisał dlatego dla dobra forum warto jakby moderatorzy zastanowili się nad jego postem. =D> Jedną zmianę już widzę czyli przywrócenie rzeczywistych nicków moderatorów do nadzorowania forum a nie pisanie z fikcyjnych.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 05 kwie 2010, 22:53

Bastian pisze:Były.
No to warny Wam się należą za klonowanie :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Krzysiek_S

Post autor: Krzysiek_S » 05 kwie 2010, 23:00

Immunitet mają :-$

Awatar użytkownika
MZ
Słońce Radomia
Kontakt:

Post autor: MZ » 05 kwie 2010, 23:01

:arrow: No, powoli zaczyna wracać normalność...
W tej sytuacji może jakoś da się przyzwyczaić do nowego podziału forum.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 05 kwie 2010, 23:20

Glonojad pisze:
Bastian pisze:Były.
No to warny Wam się należą za klonowanie :p
Podstawa?
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 05 kwie 2010, 23:26

Bastian pisze:
Glonojad pisze: No to warny Wam się należą za klonowanie :p
Podstawa?
Regulamin WAWKOM pisze: 9. W celu zachowania porządku i przejrzystości forum prowadzący zastrzegają sobie prawo do:
- usuwania profili osób "klonujących się" wraz z ich potami
:devil2:

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 05 kwie 2010, 23:48

No i? W tym przypadku nie zamierzamy skorzystać z tego prawa.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 06 kwie 2010, 0:29

Jak widać, zakończyła się nasza, przedłużona w tym roku, akcja primaaprilisowa (którą z powodzeniem można nazwać eksperymentem). Moderatorzy oczywiście zostają starzy (przepraszam usera Rav_coś_tam za nieprawdziwą - choć nie do końca - odpowiedź na jago pytanie, zadane privem), podział forum zostaje nowy. Podkreślam po raz trzeci: mogą się jeszcze zmieniać np. nazwy i szeregowanie podforów. Jutro (a w zasadzie dziś ;)) zamieszczę szerszy komentarz i wyjaśnienia.

Aha, dodam jeszcze, że akcja miała trwać do 3 kwietnia, ale nie oparliśmy się pokusie przedłużenia jej (aż żal, że tylko o dwa dni) wobec niniejszego postu:
reserved pisze:na czas pajacowania 'nowych' adminów żegnam się...
:P

Awatar użytkownika
Poc Vocem
(volviak)

Post autor: Poc Vocem » 06 kwie 2010, 8:31

A ja się zapytam po co była ta cała akcja? Ktoś z was magisterkę z psychologii pisze :D ?
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears

reserved

Post autor: reserved » 06 kwie 2010, 10:03

Bastian pisze:Aha, dodam jeszcze, że akcja miała trwać do 3 kwietnia, ale nie oparliśmy się pokusie przedłużenia jej (aż żal, że tylko o dwa dni) wobec niniejszego postu:
reserved napisał/a:
na czas pajacowania 'nowych' adminów żegnam się...

:P
A ja nie rozumiem, czym jesteś tak zrażony do mnie... tym, że jestem zwykłym pasażerem i broniłem tego, co dla miejscowych ludzi, których znam, ważne? A może tym, że jestem tylko zwykłym szarym nastolatkiem, który patrzy na komunikację po ludzku i ma świadomość tego, że nie ma aż tak dużej wiedzy na temat komunikacji i czasem zada pytanie w oczekiwaniu na odpowiedź kogoś bardziej doświadczonego? A może po prostu ogólnie nie lubisz ludzi i trafiło na mnie?

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 06 kwie 2010, 10:20

Ja nie mówię, że cię nie lubię, przecież nawet cię nie znam. Inna rzecz, ile wnosisz wartości merytorycznej do działania forum... Zresztą nawet ktoś z userów cię podsumował :P

Kilka zadanych przez ciebie pytań, a potem różne historie, które wynikły z udzielonych ci odpowiedzi, spowodowały, że w dość powszechnym mniemaniu solidnie zapracowałeś na pozycję Joli Rutowicz tego forum. Cóż ja na to poradzę? :P

reserved

Post autor: reserved » 06 kwie 2010, 10:26

Bastian pisze:Ja nie mówię, że cię nie lubię, przecież nawet cię nie znam.
Ja nie określam tego w stylu lubienia/nie lubienia z tego właśnie względu.
Bastian pisze:Inna rzecz, ile wnosisz wartości merytorycznej do działania forum...
Tylko zastanówmy się co nazywamy merytoryką... pisałem, że nie znam się na tym, jak się profesjonalnie robi badania na liniach itd... wiem natomiast co ludzie myślą o takiej czy takiej linii. A sam osobiście staram się nie spamować, pisać na temat. Czasami wyjdzie jakiś spam, ale każdemu się zdarzy i za takie posty przepraszam. Co do 521... niektórzy (np. Glonojad) zarzucają mi dalej bronienie tego potworka. Ja tą linią jeżdżę tylko raz do roku do cioci która mieszka w Miedzeszynie... :] I to wszystko. Uważam, że ta linia jeździ pusta i jest zbędna. Natomiast inna sprawa jest taka, że to ZTM spieprzył tą linię na całego (choćby częstotliwością), no ale cóż... tego już się nie odwróci i teraz korzystniejsza by była kasacja. Ale to już EOT taki zrobiłem, może za bardzo.
Bastian pisze:Zresztą nawet ktoś z userów cię podsumował :P
Czy jak powiem, że [you]* jest głupi to go zbanujecie?

* - opcja [ you ]

[ Dodano: |6 Kwi 2010|, 2010 10:29 ]
Bastian pisze:Kilka zadanych przez ciebie pytań, a potem różne historie, które wynikły z udzielonych ci odpowiedzi, spowodowały, że w dość powszechnym mniemaniu solidnie zapracowałeś na pozycję Joli Rutowicz tego forum. Cóż ja na to poradzę? :P
Ty nic... tylko, że moderatorowi nie wypada pewnych rzeczy mówić. Już nawet nie chodzi o tą słynną kwestię "nie podoba Ci się - nikt Cię tu nie trzyma" ale o pewne zasady... bo każdy może powiedzieć, że jesteś tu modem to możesz wszystko, możesz przeklinać, możesz rujnować forum. I takie jest Twoje prawo, bo w końcu masz władzę. Ale liczę m.in. od Ciebie na trochę wykazania się swoją dorosłością i myśleniem.

I na koniec - polecam obecnej władzy Wawkomu, żeby nie traktowali użytkowników jak zbędną rzecz... bo każdy może powiedzieć " nie podoba się to idź stąd ", ale może nie tędy droga? Może warto czasem porozmawiać na tematy dot. tego, co nas na tym forum drażni? Może warto wspólnie opracować jakąś strategię działania tego forum, żeby i wilk był syty i owca cała? Bo w ten sposób i modzi są źli bo muszą dawać ostrzeżenia itd. i użytkownicy źli... a chyba nie o to chodzi?

Awatar użytkownika
Colony
Kontakt:

Post autor: Colony » 06 kwie 2010, 10:36

O widzisz, gdyby Ci się zawsze trafiały tak merytoryczne posty to by inaczej na Ciebie patrzono. ;-)
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)

ODPOWIEDZ