Dyskusje o PKSach wszelakich
Moderator: JacekM
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Connex i SKM.....jakoś mi się to nie widziałbym tego w różowych barwach.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jakiś mam taki ogólny pogląd na tą firmę......taki stereotyp Connexu...ale już dobrze- nie będę ich odrazu skreślał.Fikander pisze:Dlaczego? Nie oceniajcie może Connexu po tym, co wyprawia w Warszawie a zapraszam na przykład w Bieszczady
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
post wyslany w odpowiedzi na wypowiedz:
zamieszczona na podforum Komunikacja - haf.ŁUKASZ_1 pisze:Piotrek pisze:To wtedy nici z podmiejskich
Wszystko wskazuje właśnie na TO
Ponadto dnia 30.05.2006r. została uruchomiona nowa linia autobusowa na trasie: Ząbki WARSZAWA,Metro Ratusz przez: Elsnerów, Targówek Przemysłowy.
Ceny biletu: normalny 2zł, ulgowy 1zł.
Godziny Odjazdów z Ząbek {ul.Powstańców} i z Warszawy {Metro Ratusz} http://www.konal.pl/www/rozklad.htm
Linię Obsługuje... PKS GRÓJEC
grunt to wiedzieć gdzie jest nisza na rynku i ją wykorzystać...ŁUKASZ_1 pisze:Linię Obsługuje... PKS GRÓJEC
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Mahony2109
A Grójec ma w tym chyba spore doświadczenia, bo od dawna w wakacje jeżdżą nad morze z różnych miejsc w Polsce (w tym Warszawy).Paweł_K pisze:grunt to wiedzieć gdzie jest nisza na rynku i ją wykorzystać...
Pzdr.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Specjalizując się w szczególności w połączeniach Siemiatycze - Bruksela (kilka lat temu to była jedyna zagraniczna linia tamtejszego PKS-u)Colony pisze:A co dopiero PKS Siemiatycze co wozi ludzi po całej Europie.
And if the band you're in starts playing different tunes