Podejrzewam, że nawet przez cały tydzień może się utrzymaćMeWa pisze:A jak myślicie - zamknięcie Krakowskiego Przedmieścia się utrzyma w najbliższych dniach?
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Toż funkcjonują.Rosa pisze:od razu można pomyslec o trasach objazdowych
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Oficjalnych trasach z mapkami (oczywiście rozumiem że nie teraz i dzisiaj)
Warto także pomysleć o ludziach z innych miast którzy będą chcieli dojechac w okolice pałacu, nie wiem czy jakas specjalna linia czy wzmocnienie np 175.
[ Dodano: |11 Kwi 2010|, 2010 20:38 ]
Warto także pomysleć o ludziach z innych miast którzy będą chcieli dojechac w okolice pałacu, nie wiem czy jakas specjalna linia czy wzmocnienie np 175.
[ Dodano: |11 Kwi 2010|, 2010 20:38 ]
Be zartów. Nie ma mowy aby jutro tam było cokolwiek przejezdne.marko80 pisze:a kiedy pogrzeb nie wiadomo. Juto krakowskie powinno byc przejezdne. Nie mozna zamknac tak waznej ulicy bo żałoba. Ja to wszystko rozumiem. Tylko zastanawia mnie czemu mam takie wrazenie ze to ludzie są dla naszego kraju a nie Kraj dla ludzi.
Ja nie zakładam ze to bedzie jakiś dłuższy czas.Rosa pisze:Oficjalnych trasach z mapkami (oczywiście rozumiem że nie teraz i dzisiaj)
[ Dodano: |11 Kwi 2010|, 2010 20:38 ]Be zartów. Nie ma mowy aby jutro tam było cokolwiek przejezdne.marko80 pisze:a kiedy pogrzeb nie wiadomo. Juto krakowskie powinno byc przejezdne. Nie mozna zamknac tak waznej ulicy bo żałoba. Ja to wszystko rozumiem. Tylko zastanawia mnie czemu mam takie wrazenie ze to ludzie są dla naszego kraju a nie Kraj dla ludzi.
A Ty miarkuj język. Nie kłamię, co najwyżej się mylę. Znaczna większość autobusów linii 116 kierowana była przez Marszałkowską, Mazowiecka to był chyba wariant obowiązujący przez bardzo niedługo.Walas pisze:Pojechał. Wczoraj mój znajomy na 5B/116 został skierowany przez Mazowiecką, więc nie kłamAdam G. pisze:Że co? Żaden autobus wczoraj ani dziś nie pojechał przez Mazowiecką.
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przede wszystkim nie wiadomo gdzie. Nie jestem przekonany, że w Warszawie. A może Wawel?marko80 pisze:a kiedy pogrzeb nie wiadomo
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
marko80 pisze:Nie mozna zamknac tak waznej ulicy bo żałoba. Ja to wszystko rozumiem. Tylko zastanawia mnie czemu mam takie wrazenie ze to ludzie są dla naszego kraju a nie Kraj dla ludzi.
Jeżeli chodzi o dzisiejsze objazdy tramwajowe to były bardzo ciekawe i zależały od chwili. Parę przykładów: 25 na trasie pl. Narutowicza - Banacha; 9 oraz 24 Gocławek - rondo Waszyngtona al. Zieleniecka - Grochowska - Gocławek; 14 i 35 na Towarowej i wiele innych. Od razu uprzedzę, że często to była jedna, dwie brygady. Inne jechały już inną trasą.
Jak zwykle... No to zobacz: http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i ... e]Fragment Krakowskiego Przedmieścia zamknięty do odwołaniamarko80 pisze:Ja nie zakładam ze to bedzie jakiś dłuższy czas.
Zarząd Transportu Miejskiego uprzejmie informuje, że w związku z zamknięciem dla ruchu kołowego do odwołania ul. Krakowskie Przedmieście na odc. ul. Królewska - ul. Senatorska, autobusy komunikacji miejskiej kierowane są na niżej wymienione trasy objazdowe:
116, 178, 180, 222, 503 i N44 (w kierunku krańców WILANÓW/PKP URSUS/ SPARTAŃSKA/NATOLIN PŁN/DW CENTRALNY.) od skrzyżowania Miodowa/Senatorska: Senatorska- pl. Teatralny - Wierzbowa - pl. Piłsudskiego - Królewska - Krakowskie Przedmieście i dalej stałymi trasami;
116, 178, 180, 222, 503 i N44 (w kierunku krańców CHOMICZÓWKA/KONWIKTORSKA/NOWODWORY/ZAJEZDNIA ŻOLIBORZ) od skrzyżowania Krakowskie Przedmieście/Królewska: Królewska - pl. Piłsudskiego - Moliera - Senatorska - Miodowa i dalej stałymi trasami;
175, 195 (tylko w kierunku krańców LOTNISKO CHOPINA/NATOLIN PŁN.) od krańca PL. PIŁSUDSKIEGO: Moliera - pl. Teatralny - Wierzbowa - pl. Piłsudskiego - Królewska - Krakowskie Przedmieście i dalej stałymi trasami;
Na trasach objazdowych obowiązuje przystanek PL. PIŁSUDSKIEGO 02 oraz PL. TETRALNY 01.
Czasowo zawiesza się funkcjonowanie przystanków: PL. ZAMKOWY 01 i 02; HOTEL BRISTOL 01 i 02;
W przypadku wystąpienia utrudnień autobusy w/w linii będą kierowane na inne trasy objazdowe. [/code]