Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.

Sprawy administracyjne forum Metro i Kolej

Moderator: JacekM

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 18 kwie 2010, 19:42

Czy mam rozumieć, że moje wystąpienie nr 526565 z dn. 09.04.2010 zostało rozpatrzone przez pominięcie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 19 kwie 2010, 0:21

Gorzej - myślę, że adresat zapomniał albo nie poczuł się zobowiązany do rozpatrzenia ;) Może większa bezpośredniość skierowania zapytania by w tym przypadku pomogła.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 19 kwie 2010, 9:52

A tam był jakiś adresat? :P
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 19 kwie 2010, 18:20

No to chyba oczywiste, że adresatem spraw administracyjnych na danym potworum jest właściwa miejscowo delegatura modteamu.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 19 kwie 2010, 19:55

Odpowiedź na to pytanie nie leży w kompetencji kolektywu moderatorskiego.

Szamot

Post autor: Szamot » 19 kwie 2010, 22:22

Komunikat nr. 23A7F/2010 z dn. (niepotrzebne skreślić)
ODEZWA!

Pełniący pasywnie współobowiązki Kolektywu Administratorskiego Forum Wawkom i absolutnie nie pełniący żadnych obowiązków w ramach Kolektywu Moderatorskiego Forum Metro i Kolej współzałożyciel Forum Wawkom Szamot numer służbowy 004, nieśmiało i uprzejmie zauważa, że wedle zbutwiałej już od starości skromnej pamięci rzeczonego współzalożyciela forum Wawkom Szamota numer służbowy 004 pełniącego pasywnie współobowiązki Kolektywu Administratorskiego Forum Wawkom , dymisja członka Kolektywu Moderatorskiego forum Metro i Kolej użytkownika MeWa numer służbowy 017 została przez Jej Emanację Instancję Wyższą Kolektywu Moderatorskiego Forum Wawkom numer służbowy 003 w jej majestacie i oświatłości oddalona.

Użytkowników zachęcamy do czynności.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 20 kwie 2010, 8:16

Coś Pan kręcisz, żadnej dymisji nie oddalałem (-(
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 20 kwie 2010, 8:48

To zajmijże ostateczne stanowisko w tej sprawie. ;-)

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 20 kwie 2010, 8:53

Nikt do mnie żadnej sprawy nie zgłaszał, odczepcie się, obywatele! =; :P

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 20 kwie 2010, 11:48

W takim razie zwracam się do Kolektywu Moderatorskiego Podforum Metro i Kolej o podanie podstawy formalnej i faktycznej dla publikacji treści komunikatu nr 36/10 z dn. 5 IV '10 r.

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 20 kwie 2010, 18:19

Komunikaty 34-36/2010 były publikowane w imieniu Kolektywu moderatorskiego forum METRO I KOLEJ przez Głównego moderatora, który korzystał z profili prima aprilisowych, więc umywanie teraz rąk przez niego nie powinno mieć teraz miejsca.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 20 kwie 2010, 18:52

Komunikaty prima aprilisowe rzeczywiście zostały opublikowane przeze mnie. W związku z ich charakterem oraz faktem, że kolektyw moderatorski podforum Metro i Kolej nie przyznaje się do ich treści, uprasza się o uznanie ich jako niebyłe i powrót do normalnych czynności ;)

Szamot

Post autor: Szamot » 23 kwie 2010, 1:12

Komunikat nr. 27A4G/2010 z dn. 21.04.1632
FAMFARY NA TRĄBACH!

Jego Pasywna Znakomitość Szamot numer służbowy 004, pragnie w sposób dyskretny i pokorny zwrócić aktywną uwagę Istotnych Emanacji Wyższego Rzędu materializujacych swe szlachetne myśli w ramach tegoż oto skromnego wątku, iż w przepastnych lochach 'Tajnego_Forum_O_Którym_Nikt_Nie_Wie' na łamach którego odbywają się poufne narady Loży Bractwa Okrutnych_Dyktatorów_Trzymających_Władzę_Nad_Bliźnim znajdują się tajno/poufne informacje potwierdzające historyczny fakt zaistnienia bolesnej dymisji Jednoosobowego Wpółkolektywu Moderatorskiego Forum Metro I Kolej, wraz z iście salomonową decyzją Jej Magnificencji Instancji Wyższej Kolektywu Moderatorskiego Forum Wawkom Sułtana Maroka i Przyległych Włości numer służbowy 003, których to treść ze względu na ich tajno-poufność pozwala sobie przemilczeć.
Z umizgami Jego Pasywna Miłość Szamot numer służbowy 004.

Użytkowników ze względu na wagę państwowo-tajemniczą rzeczonych informacji zobowiązujemy do natychmiastowego wymazania zaistniałego zdarzenia z pamięci, oraz powrót do normalnych czynności po spożyciu wszelkich dostępnych dokumentów potwierdzających zdarzenie. Najlepiej w kaszy.

Awatar użytkownika
hafilip84
Jego Gryząca Albumowość

Post autor: hafilip84 » 23 kwie 2010, 1:17

*** :]

[ Komentarz dodany przez: MeWa: Pią 23 Kwi, 2010 ]
Edycja zgodnie ze Szczegółowymi zasadami funkcjonowania forum Metro i Kolej. MeWa

Szamot

Post autor: Szamot » 23 kwie 2010, 1:18

Ide spać.

ODPOWIEDZ