Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Przy Jagielskiej zarwała się częściowo kładka dla pieszych. Została zamknięta, ruch po Puławskiej odbywa się z utrudnieniami, jest zwężenie o 1 pas w kierunku Piaseczna. Pozostaje trzymać kciuki, że jakiś inspektor nadzoru budowlanego nie stwierdzi że całość grozi zawaleniem. Nie wyobrażam sobie całkowitego zamknięcia Puławskiej.
noidea
Paraliż... 4x159 w odstępie 5 min.
Ok godz. 16.00 na Pl. Zawiszy w odstępie 15 min podjechało 6x czy tam 7x 175, potem przez 15 min nic.
O godz. 17.30 z kolei na 175 czekałem dokładnie 26 min, potem podjechały 2 (może nawet więcej, nie patrzyłem).
Praktycznie całe Aleje zakorkowane.
Za to TŁ się jedzie bardzo szybko.
Ok godz. 16.00 na Pl. Zawiszy w odstępie 15 min podjechało 6x czy tam 7x 175, potem przez 15 min nic.
O godz. 17.30 z kolei na 175 czekałem dokładnie 26 min, potem podjechały 2 (może nawet więcej, nie patrzyłem).
Praktycznie całe Aleje zakorkowane.
Za to TŁ się jedzie bardzo szybko.
- R-9 Chełmska
-
bartoni722
Taki sobie zrobiłem prezent urodzinowyja$ pisze:SB na 116 do 21.23 w Wilanowie
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
O, to Pan Ekspedytor też miał urodziny?NR pisze:panu ekspedytorowi równieżCypis pisze:Taki sobie zrobiłem prezent urodzinowyA co, nie wolno?
Zaś serio: Jeśli już są opóźnienia uniemożliwiające rozpoczęcie kursu o czasie, lepiej jak jest sterowanie. Pupa kryta i moja i przewoźnika(ów). Oczywiście NAJLEPIEJ (postoje jakieś!), by sterownie rozpoczęło się od innej brygady... ale cóż, i mnie się w końcu przytrafiło
Zapraszam na pokład!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Sajgon
Korek po 17 w kierunku Wisły zaczynał się przy Karolkowej i ciągną się w kierunku wschodnim po horyzont. Na Świętokrzyskiej od Emilii Plater do Marszałkowskiej widziałem ze 4 175 i tyleż samo 195 (+ co najmniej drugie tyle na odcinku od Marszałkowskiej do Nowego Światu). Tramwaje miały poważne problemy z przejechaniem przez Rondo ONZ...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel