Linia 475
Moderator: Wiliam
1. Apeluję o spokój i poskromienie języka!
2. 165 jako dowozówka na lotnisko z metra? Odważna teoria, odważna. Przecież na Wyczółkach jest za dużo zakamarków do zwiedzania.
2. 165 jako dowozówka na lotnisko z metra? Odważna teoria, odważna. Przecież na Wyczółkach jest za dużo zakamarków do zwiedzania.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dzisiaj na pewno do Rembertowa punktualnie nie zajedzie, biorąc pod uwagę, co się dzieje (a przynajmniej działo dwie godziny temu) na Rakowieckiej 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Odnośnie 165 i Cybernetyki oraz Wyczółek.
E tak, ja jak juz będzie wiadukt Cybernetyki-17 Stycznia to lepiej 475 dac na trasę LOTNISKO-Cybernetyki-METRO URSYNÓW-URSYNÓW PŁN.
165 na Lotnisko to Śmiechowe jest że Hej! Albo lekko durne.
Postoje tylko na Lotniskowej pętli. Poza tym jeszcze pozostaje wtedy 193 do ruszenia ewentualnie.
E tak, ja jak juz będzie wiadukt Cybernetyki-17 Stycznia to lepiej 475 dac na trasę LOTNISKO-Cybernetyki-METRO URSYNÓW-URSYNÓW PŁN.
165 na Lotnisko to Śmiechowe jest że Hej! Albo lekko durne.
Postoje tylko na Lotniskowej pętli. Poza tym jeszcze pozostaje wtedy 193 do ruszenia ewentualnie.
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
To chyba jedynie w Rembertowie i tylko w kierunku Rakowieckiej, co jest logiczne skoro to pierwsze przystanki od pętli. Natomiast na Gocławiu pojawia się kiedy chce i wcale mnie to nie dziwi skoro po drodze zalicza przejazd na Chełmżyńskiej oraz węzeł Marsa.PiotrekP pisze:Uuups... chyba jakaś pomyłka! Jedna z punktualniejszych linii (o ile nie najpunktualniejsza) w Rembertowie
- ZaciszaniN
- Kontakt:
A widziałeś kiedykolwiek, żeby odwieszano skasowaną linięITS A 218 pisze:Odwieszą jakoś w najbliższym czasie ?
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Taki jest komunikat na stronie ZTMu. Wynika z niego, że linia poprostu została zawieszona do odwołania. Myślałem, że właśnie nastąpi owe odwołanie.www.ztm.waw.pl pisze:Zawieszenie kursowania linii 475
od 18.04.2010 (niedziela)
W związku ze wstrzymaniem ruchu lotniczego na terenie całego kraju zawiesza się od początku kursowania w dniu 18.04.2010 r. do odwołania kursowanie linii 475.