Dziwnie coś mi przypomina ta trasalinia 4: ŻERAŃ WSCHODNI … Odrowąża - Starzyńskiego - most Gdański - Słomińskiego - Międzyparkowa - Andersa - Marszałkowska - Nowowiejska - Krzywickiego - Filtrowa - pl. Narutowicza - Grójecka - Banacha - BANACHA
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na Tumskiej są progi. Zetka przez Gołąbki byłaby ciekawym rozwiązaniem ale pewnie byłoby ciężko coś poprowadzić przez Mory (ciasne skręty, większy niż zwykle ruch).Solaris U10 pisze:
No ładnie, jazda do Ursusa przez DWZ. Jak rozumiem nie będzie dopuszczony nawet ruch pieszych przez tunel? Gdyby jednak był, można było by się pokusić o linię przez Tumską-Parowcową (tam zdaje się nie ma progów) z zawracaniem na 3 w miejscu, gdzie Parowcowa odbija do Dźwigowej. Albo oczywiście jakaś zetka przez Gołąbki.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale my przecież nie chcemy przywrócenia takiej dwójki!Bastian pisze:Dziwnie coś mi przypomina ta trasalinia 4: ŻERAŃ WSCHODNI … Odrowąża - Starzyńskiego - most Gdański - Słomińskiego - Międzyparkowa - Andersa - Marszałkowska - Nowowiejska - Krzywickiego - Filtrowa - pl. Narutowicza - Grójecka - Banacha - BANACHA
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jeśli będą chcieli utrzymać obecną częstotliwość, to bez wahania można powiedzieć, że z 3-4 brygady trzeba będzie dorzucić.NR pisze:Trasy objazdowe związane z zamknięciem przejazdu ulicą Dźwigową znacząco wydłużą czas przejazdy.
Czy dla linii N01,189 będą przygotowane specjalne rozkłady jazdy ?
(bo w komunikacie ZTM nic niema na ten temat)
- fik
- Naczelne Chamidło
Dyrekcja SKM?http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=546&l=1
Remont nawierzchni ul. Lubelskiej - zmiany w komunikacji miejskiej.
od 23.04.2010 (piątek) od godz. 22:00 do 26.04.2010 (poniedziałek) do godz. 04:00
Linie 115, 123 i 166 zostaną skierowane na trasy objazdowe (w obu kierunkach):
115 ALEKSANDRÓW – ... – Mińska – Terespolska – Stanisławowska – Mińska – DYREKCJA SKM 51(przystanek krańcowy) – Mińska – Grochowska – Zamoyskiego – Targowa – zawrotka przy ul. Zamoyskiego – Targowa – Zamoyskiego – Grochowska – Gocławska – Mińska – Stanisławowska – ... – ALEKSANDRÓW
123 DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/ – ... – Chrzanowskiego – Mińska – Terespolska – Stanisławowska – Mińska – DYREKCJA SKM 53 (przystanek krańcowy) – Mińska – Grochowska – Zamoyskiego – Targowa – zawrotka przy ul. Zamoyskiego – Targowa – Zamoyskiego – Grochowska – Gocławska – Mińska – Stanisławowska – ... – DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/
166 KABATY-STP – ... – most Świętokrzyski – Sokola – Zamoyskiego – Sprzeczna – Marcinkowskiego – Targowa – Kijowska – DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/ 13 (przystanek krańcowy) – Kijowska – Targowa – Zamoyskiego – Sokola – most Świętokrzyski – ... – KABATY-STP;
Na trasach objazdowych obowiązują następujące przystanki:
CHODAKOWSKA 51 – dla linii 115 i 123 jako stały;
DYREKCJA SKM 51 – dla linii 115 jako krańcowy;
DYREKCJA SKM 53 – dla linii 123 jako krańcowy;
LUBELSKA 01 – dla linii 115 i 123 jako stały;
AL. ZIELENIECKA 09 – dla linii 115 i 123 jako stały;
AL. ZIELENIECKA 04 – dla linii 115 i 123 jako stały;
LUBELSKA 02 – dla linii 115 i 123 jako stały;
BLISKA 02 – dla linii 115 i 123 jako stały;
KIJOWSKA 02 – dla linii 166 jako stały;
DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/ 13 – dla linii 166 jako krańcowy;
DW. WSCHODNI /KIJOWSKA/ 11 – dla linii 166 jako stały;
KIJOWSKA 01 – dla linii 166 jako stały.
Czasowo zawiesza się funkcjonowanie przystanków:
LUBELSKA 06;
CHODAKOWSKA 01 i 02;
ŻUPNICZA 01 i 02;
DW. WSCHODNI /LUBELSKA/ 01, 02 i 03.
Uruchomione zostaną dodatkowe przystanki:
CHODAKOWSKA 51 – zlokalizowany w ulicy Mińskiej przed ulicą Rybną (kier. Grochowska);
DYREKCJA SKM 51 – zlokalizowany w ulicy Mińskiej przed ulica Bliską (kier. Grochowska);
DYREKCJA SKM 53 – zlokalizowany w ulicy Mińskiej przed ulica Bliską (kier. Grochowska).
Zmiany spowodowane są remontem nawierzchni bitumicznej jezdni ulicy Lubelskiej i zamknięciem pętli DW.WSCHODNI /LUBELSKA/.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Wieczorem brygady przystankowe ustawiły specjalne słupki przystankowe z rozkładami na trasie objazdowej. Ja całą zmianę zdążyłem przejechać po trasie i dopiero na zjeździe do zajezdni złapał mnie objazd ale współczuję kierowcom, którzy jechali objazdem z pasażerami (jeden z nich od Ciepłowni Wola do samej Popularnej siedział mi na ogonie) gdyż łapią dziś przez to ogromne opóźnienia.NR pisze:Trasy objazdowe związane z zamknięciem przejazdu ulicą Dźwigową znacząco wydłużą czas przejazdy.
Czy dla linii N01,189 będą przygotowane specjalne rozkłady jazdy ?
(bo w komunikacie ZTM nic niema na ten temat)