A ile dajesz?chester pisze:No to w końcu będą te gołe laski w "płatnej części", czy to też był tylko żart?![]()
![]()
Nowe wcielenie forum
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
aha. to znaczy, że WiN jest swoistym hyde-parkiem wawkomu gdzie wolno obrażać każdego oprócz króla.Szamot pisze:..Toleruję wulgaryzmy gdyż są jak również składnikiem języka i umiejętnie stosowane bardzo precyzyjnie podkreslają ładunek emocjonalny wypowiedzi. Nie toleruję natomiast arogancji wobec współdyskutantów...
...(wyjątek - podforum WiN)...
.
Szamot pisze:Informuję wszystkich zainteresowanych, że podobna polityka w kwestii zarówno postów o niskiej zawartości merytorycznej (wyjątek - podforum WiN) jak i braku szacunku użytkowników wobec współdyskutantów bedzie przeze mnie w ramach for, które współmoderuję, z całą stanowczością kontynuowana.
Kpisz ze mnie, czy z siebie?tadeo pisze:aha. to znaczy, że WiN jest swoistym hyde-parkiem wawkomu gdzie wolno obrażać każdego oprócz króla.Szamot pisze:..Toleruję wulgaryzmy gdyż są jak również składnikiem języka i umiejętnie stosowane bardzo precyzyjnie podkreslają ładunek emocjonalny wypowiedzi. Nie toleruję natomiast arogancji wobec współdyskutantów...
...(wyjątek - podforum WiN)...
.
Ps. Uwaga dla wnikliwych i rozsądnych użytkowników wyjaśniam pojawienie się nawiasu - cytat z zasad dyskusji na podforum "Wszystko i Nic:
hafilip84 pisze:[*]Ze względu na specyfikę podforum dopuszczalne są, w granicach rozsądku, różnego rodzaju spam-wątki, flame'y, floody i inne zachowania niekoniecznie zgodne z netykietą. Moderatorzy zastrzegają sobie jednak prawo do przerwania tego typu dyskusji bez uprzedzenia[/color]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), podczas gdy króla Tadeusza nie kojarzę żadnegoSzamot pisze:Kpisz ze mnie, czy z siebie?Tadeo pisze:wolno obrażać każdego oprócz króla
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Akurat nie chodziło mi tu o koronę (zresztą zaraz ją sobie autorytarnie przyznam), tylko o sposób zacytowania mojej wypowiedzi.Bastian pisze:Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), podczas gdy króla Tadeusza nie kojarzę żadnegoSzamot pisze: Kpisz ze mnie, czy z siebie?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ten-Którego-Imienia-Nie-Wypowiem Pierwszy?Bastian pisze: Było, Szamocie, paru królów (Danii) o twoim imieniu (nie wiem, czy je tu przytoczyć, więc się powstrzymam), (...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
trzech to nie paru, to kilku 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
w zastosowanym przez Ciebie cytacie z "haFilip"-a dałeś dobitnie doskonałe potwierdzenie "hyde-park"-owości wawkomowej WiN-y.Szamot pisze:...Uwaga dla wnikliwych i rozsądnych użytkowników...cytat z zasad dyskusji na podforum "Wszystko i Nic:hafilip84 pisze:[*]Ze względu na specyfikę podforum dopuszczalne są, w granicach rozsądku, różnego rodzaju spam-wątki, flame'y, floody i inne zachowania niekoniecznie zgodne z netykietą...[/color]
.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No i co z zapowiadaną szczegółową specyfiką obu podforów wydzielonych z KM?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Układ Komunikacyjny i Organizacja Komunikacji.Bastian pisze:Jakich "obu"?