Najlepszy wg. mnie był Okocim Browar czyli czerwony.Glonojad pisze:I to chyba dawno już.JotPeCet pisze:Z Okocimia najlepsze było Palone. Niestety się skończyło...
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Właśnie raczę się, przywiezionym przez brata z Wiednia, piwem marcowym Gösser Märzen... Muszę przyznać, że zacne i warte przywiezienia... Goryczka jest wyraźna, lecz nie za mocna. Ma dość ciekawy (cytrynowy trochę, ale słodszy) zapach, jednak w smaku tej nuty się nie wyczuwa. Mocno gazowane, ale mało pieniste. Bardzo dobre dla miłośników piw lekkich.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Goesser to ogólnie nienajgorsza marka jest.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Owszem. Chociaż moim zdaniem był tam jeszcze jakiś inny lokalny specjał, ino nazwy nie pomnę.hafilip84 pisze:Znaczy brat dobrze wybrał
Ale pod sznycelka w Hummelu Goesser był dobry!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Owszem, fajne. Jest też wersja jasna za 1,79, acz mniej mi do gustu przypadła (co nie znaczy, że jest niedobra).desert_eag pisze:Browar Gontyniec - Gniewosz. Przyzwoite ciemne piwko o dość słodkim, specyficznym smaku. Nie każdemu podpadnie ale bez skrajnych emocji. Do dostania w Piotrze i Pawle za 1,99 zł. 0,33l.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
desert_eag
Na pętli Szczęśliwice kupowałem Ciechana koło 3zł tego najtańszego oczywiście.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.