Quo vadis, MZA?
Przed momentem przypadkiem znalezione na stronie internetowej SE:

Levar, Ty jeździsz z tą plakietką w trakcie pracy?Super Eksperss pisze:![]()
Wielka zabawa Miejskich Zakładów Autobusowych i redakcji "Super Expressu" trwa w najlepsze! Bierzcie udział w konkursie, bo wygrać można telewizor, aparaty fotograficzne i naładowane kwartalne karty miejskie!
- Jestem superkierowcą, bo kocham swoją pracę i pasażerowie są dla mnie najważniejsi! Głosujcie na mnie, mój numer konkursowy to 0783 - zachęca Mariusz Laskowski (24 l.). Pan Mariusz Las-kowski poza przewożeniem pasażerów studiuje dodatkowo polonistykę na Uniwersytecie Warszawskim. Jak jednak zapewnia, jeżdżenie solarisami czy ikarusami jest jego wielką pasją. - Od dwóch lat pracuję w MZA i uwielbiam tę robotę. Wożenie pasażerów to dla mnie wielka przyjemność - zapewnia. Aby zagłosować na Mariusza Laskowskiego, trzeba wysłać SMS o treści "MZA.KIEROWCA0783" pod numer 7142.
REGULAMIN:
Wyślij SMS na numer 7142 o treści "MZA.KIEROWCAnr" i podaj numer z nalepki na kabinie kierowcy. Dostaniesz SMS zwrotny z pytaniem dotyczącym MZA. Wyślij szybko poprawną odpowiedź, wtedy masz szansę na atrakcyjną nagrodę.
Nagrody to: telewizor, aparaty fotograficzne, karty miejskie naładowane na przejazdy przez kwartał, zestawy gadżetów oraz nagrody pieniężne. Trofea ufundowały redakcja "Super Expressu" i MZA. Cena SMS-a to 1 zł + VAT.
TAK a co? Mam się wstydzić, że jestem dobrym kierowcą? W przeciwieństwie do 95% wszystkich kierowców nie uważam, że ten konkurs jest obciachem, wręcz przeciwnie, jest za mało rozpropagowany. A jest za mało rozpropagowany dlatego, że zainteresowanie ze strony kierowców jest... eufemistycznie rzecz ujmując - niewielkie...
levar pisze:TAK a co? Mam się wstydzić, że jestem dobrym kierowcą? W przeciwieństwie do 95% wszystkich kierowców nie uważam, że ten konkurs jest obciachem, wręcz przeciwnie, jest za mało rozpropagowany. A jest za mało rozpropagowany dlatego, że zainteresowanie ze strony kierowców jest... eufemistycznie rzecz ujmując - niewielkie...
ten konkurs jest obciachem bo nie oddaje tego kto jest dobrym kierowcą , tylko kto ma więcej znajomych , lub lubi kombinować. taki to właśnie jest konkurs.
gieoceławu
Jeszcze pojawia się pytanie czy ktoś walczy o to drugie miejsce?Flash8222 pisze:Dlatego to jest walka o drugie miejsce, pierwsze wiadomo kto zajmie
[ Dodano: |29 Maj 2010|, 2010 20:00 ]
MZ pisze:JacekM pisze:A jaka jest nagroda dla kierowcy?Satysfakcja gwarantowana
.
A ja myślałem, że będzie to weekend w ośrodku w Łazachm72 pisze:Uścisk dłoni Prezesa.
Jeżdżą, jeżdżą. Już nie raz, nie dwa widziałem pasażerów wysyłających esesmesy.dzidek pisze:Flash8222 napisał/a:
Dlatego to jest walka o drugie miejsce, pierwsze wiadomo kto zajmie
Jeszcze pojawia się pytanie czy ktoś walczy o to drugie miejsce?Bo na mieście takich nie widzę
Taaa, upojny weekend z SŚdzidek pisze:m72 napisał/a:
Uścisk dłoni Prezesa.
A ja myślałem, że będzie to weekend w ośrodku w Łazach
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
I fotoreportaż z weekendu w Klaksoniem72 pisze:Taaa, upojny weekend z SŚ