Monopolowy, Łojewska róg Chodeckiej, ale to chyba trochę dalekoBJ pisze:Gdzie widział ktoś taniego Ciechana, tj. poniżej 5 PLN?
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może wsiądź do EC Praha na Centralnym, kup, wypij i wysiądź na Wschodnim?fik pisze:Knajpa w Warszawie, centrum, gdzie dostanę Cerneho Kozla (i nie zbankrutuję).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- fik
- Naczelne Chamidło
Glonojad pisze:Może wsiądź do EC Praha na Centralnym, kup, wypij i wysiądź na Wschodnim?fik pisze:Knajpa w Warszawie, centrum, gdzie dostanę Cerneho Kozla (i nie zbankrutuję).
Jakbym sam chciał wypić, to bym w sklepie kupił i w domu wypił, a kobiety do pociągu nie zaproszę;)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
chyba tyle samo w monopolu przy Radiowej, niedaleko przystanku Orlich Gniazdkitrak pisze:4,70 w monopolowym przy Obozowej 82a.BJ pisze:Gdzie widział ktoś taniego Ciechana, tj. poniżej 5 PLN?
plus tropem hafa podążając w delikatesach przy przejeździe kolejowym w Michałowie-Reginowie
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dlaczego? Ten warsik JLV jest całkiem przyzwoity. Lampki ma na stołach i w ogóle - romantycznie.fik pisze:Glonojad pisze: Może wsiądź do EC Praha na Centralnym, kup, wypij i wysiądź na Wschodnim?
Jakbym sam chciał wypić, to bym w sklepie kupił i w domu wypił, a kobiety do pociągu nie zaproszę;)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mam wrażenie, że go niedawno kupiłem w Leclercu na Aspekcie albo inszym Carrefourze...BJ pisze:Miodowy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeżeli go rzeczywiście kupiłem w Leclercu, to przecież nie za 10 złotych!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
Ej, ale w sumie koleżanka bohemistka, więc jest to jakiś pomysł.Glonojad pisze:Może wsiądź do EC Praha na Centralnym, kup, wypij i wysiądź na Wschodnim?
Na serio, z ostatnich testowań:
Łomża niepasteryzowana - etykieta (bączek 0,33) wygląda jak opakowanie zastępcze. Piwo smakuje jak piwo zastępcze.
Erdinger Weissbier - pszeniczniak, który nie smakuje jak pszeniczniak. Ciekawa sprawa, nie podejmuję się określić smaku tego piwa, ale naprawdę mi smakuje.
[ Dodano: Czw 10 Cze, 2010 22:03 ]
Generalnie Carrefoury (duże) prowadzą komplet Ciechanów. Testowane w Arkadii, Wileńskiej i Reducie - acz w tym ostatnim bywają jednak kłopoty z dostępnością. Osobiście Miodowe kupuję też w sklepiku przy akademiku na Kopińskiej, z kaucją wychodzi 5,09; poza tym na pewno jest w sklepie na rogu Górczewskiej i Płockiej (chyba 24h), a także, co powinno zainteresować BJa geograficznie - czasami przy metrze Stokłosy (wyjście w kierunku Dembowskiego i LO Kamińskiego, po lewej stronie, pod morele.net), a częściej w delikatesach (też chyba 24h?) na SW rogu Dereniowej i Płaskowickiej (niezły wybór ogólnie). Cen konkretnych nie pamiętam, ale nie miałem wrażenia drogości w żadnym z tych miejsc, acz mogło się pozmieniać.Kra pisze:Carrefour Bemowo tam go kupuję
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!