[pyt] Zapytania taryfowe
Moderator: JacekM
60 dni (chyba, wtedy w każdym razie pojawiają się promocje) / to jest do sprawdzenia na stronie PKP IC bodajże / tak, są mieszane.MeWa pisze:Z jakim wyprzedzeniem można kupować bilety na trasy międzynarodowe?
Ktoś wie, jak się kształtuje cena 4-osobowej kuszetki do Budapesztu? I czy kuszetki są mieszane?
noidea
- Bastian
- Sułtan Maroka
Promocyjne się wczoraj skończyły, niezależnie od ceny...fik pisze:A po 39€ też nie ma już?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Możesz jeszcze spróbować ,, pocfaniakować''- kupić krajowy bilet do Rzepina, na krzywy ryj do Frankfurtu/Oder i dalej jakimś regionalnym. Tylko nie wiem ile jednorazowy kosztuje z Frankfurtu do Berlina.Bastian pisze:No nie, to by było bez sensu. Cóż, wybulę te 45 Euro...fik pisze:Możesz próbować SparNachta na Kiepurę, też 29 EUR, ale wtedy potrzebujesz noclegu więcej w Berlinie, przyjazd 0.29.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Sprawdzałeś tanie linie lotnicze? Mają do wyboru dopłacić stówę i samolotem podróżować, to bym się w takim przypadku nie zastanawiał.
Jeśli jesteś zdesperowany, to możesz pojechać nocnym do Szczecina, ze Szczecina do Angermunde i do Berlina. Wszystko na RE, zamknąć się powinno w około 20€ max.
Jeśli jesteś zdesperowany, to możesz pojechać nocnym do Szczecina, ze Szczecina do Angermunde i do Berlina. Wszystko na RE, zamknąć się powinno w około 20€ max.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
- R-9 Chełmska
1) tanie linie lotnicze nie łączą Warszawy z Berlinem, a Promolotu już na pewno nie maWolfchen pisze:Sprawdzałeś tanie linie lotnicze? Mają do wyboru dopłacić stówę i samolotem podróżować, to bym się w takim przypadku nie zastanawiał.
2) Bastian pisał, że czasowo odpowiada mu wyłącznie BWE...
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
czy ten bilet obowiązuje od 3 do 6 czerwca?ma ktoś jakieś info?
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
ktoś się tak na szybko orientuje, jak to teraz jest z przerwami w podróży? czy można to nadal robić, a jeśli tak, to po ilu kilometrach?
chciałbym kupić bilet na TLK/regio/IR i pojechać do Torunia, robiąc przerwę we Włocławku. da się?
chciałbym kupić bilet na TLK/regio/IR i pojechać do Torunia, robiąc przerwę we Włocławku. da się?
- kulikowski
-
Witam,
przepraszam, że zaśmiecam forum. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy mając taki bilet (to jest 4 osobowa kuszetka): http://jakorazm.w.interii.pl/bilecik.jpg , muszę dokupić jeszcze dodatkowy bilet na miejsce do leżenia? Takie informacje pojawiają się w Internecie.
Jeszcze raz sorry, ale wiedziałem, że tutaj są eksperci i dlatego napisałem.
Pozdrawiam!
przepraszam, że zaśmiecam forum. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy mając taki bilet (to jest 4 osobowa kuszetka): http://jakorazm.w.interii.pl/bilecik.jpg , muszę dokupić jeszcze dodatkowy bilet na miejsce do leżenia? Takie informacje pojawiają się w Internecie.
Jeszcze raz sorry, ale wiedziałem, że tutaj są eksperci i dlatego napisałem.
Pozdrawiam!