Skoro nie wiesz, to po **** piszesz?Walas pisze:Ja nie wiem czy to prawda
Zmiany rozkładów
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
508 głowna dowozowka do metra nie powinna miec wozów solowych o tak ci powiem. Jezeli ZTM wpusci tam grodzia tzn ze upali na głowe. Widze ze jestes z zoliborza i ciesze sie ze sie dobrze bawisz ale mysle ze gdyby na 116 wpuscili ci ITS solo albo PKS to bys od razu posmutniał.Adam G. pisze:marko80 pisze:508 nie ma prawa być na solówki.![]()
Dziękuję uprzejmie za rozwalenie mnie na łopatki ze śmiechu!
Na wakacje przy pozostawieniu E-4 i częściowo E-8, naprawdę nie wiem czy czasem na 508 nie starczyłyby solówki. Niemniej jednak chodziło mi raczej o tekst "nie ma prawa"marko80 pisze:508 głowna dowozowka do metra nie powinna miec wozów solowych o tak ci powiem.
Myślę że raczej rzadko jeżdżę 116, to po pierwsze. Myślę też, że mam większe zmartwienia. Ponadto myślę, że Tarchomin ma komunikacją na poziomie o którym większość warszawiaków może co najwyżej pomarzyć.marko80 pisze:Widze ze jestes z zoliborza i ciesze sie ze sie dobrze bawisz ale mysle ze gdyby na 116 wpuscili ci ITS solo albo PKS to bys od razu posmutniał.
noidea
W 736 wywieszka - zmiana rozkładu jazdy od 1.07. Szczegóły pod nr tel. 194-84 i www.ztm.waw.pl. Wchodzę ale rozkładów nie ma
Może będą jutro, może po jutrze ... 
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
na stronie ZTM pojawił sie jakiś nowy wzór rozkładów w wersji beta, i zniknela opcja "rozkład jazdy ważny od.....". Możliwe jest wyszukiwanie tylko rozkładów jazdy na dany dzień. Jest opcja "rozkład na kolejne dni", tyle ze rozkłady od 1 lipca nie sa uaktualnione, wg strony ZTM od 1 lipca nic sie nie zmienia i autobusy dalej kursują obrazkową np.
. Tak sie zastanawiam za co ci ludzie biorą kase skoro nie potrafią nawet zapodać aktualnych rozkładów na niecałe 2 dni przed ich wejsciem , kiedy wiadomo ze zachodzi multum zmian.