Wadliwe oznaczenia przystankowe
Wróbla02 brak rozkładu 189 w stronę Galerii Mokotów, Ursynów Zachodni 03 brak jednej plexi dachu oraz 1 dużej szyby bocznej, Centrum Onkologii w stronę Reala urwane 4 elementy metalowe z konstrukcji wiaty, Przystanek Pięciolinii01 zawieszony ale ma rozkłady w lokalizacji z powodu budowy zatoki przystankowej na przesuniętym o 100 metrów przystanku wcześniej brak rozkładów jazdy.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Też pamiętam że taki temat był, teraz jest tylko o nowych wiatach oraz o brakach w rozkładach na przystankach czyli Wadliwe oznaczenia przystankowe, nie ma osobnego do wpisywania usterek zauważonych w wiatach. Na przystanku Gocław10 w stronę Marysina brak rozkładu 401.
Ikarus
Ikarus
- Bastian
- Sułtan Maroka
Już wrócił: viewtopic.php?t=8234.ikarus pisze:Uwag o przystankach nie ma w naszej szukajceMogły zniknąć z forum po zmianach.
Przypominam, że tu piszemy o brakach w rozkładach itp. (także brak gablotek), tam - o stanie technicznym wiat i innych obiektów, o odśnieżaniu, sprzątaniu itp.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dziękuję bardzo za pomoc. Zatem Wadliwe oznaczenia przystankowe tylko tu wpisujemy braki w rozkładach i informacji przystankowej, w uwagach o przystankach wpisujemy usterki, braki dewastacje wiat, stan ich czystości, Osobny temat jest do wiat stawianych w nowych lokalizacjach.
Ikarus
Ikarus
-
kebe
W temacie. Na Rondzie Starzyńskiego widnieją dwa różne rozkłady ważne od 01.07.2010 dla 28.
Na rondzie Waszyngtona wg. SIP jeżdzą dziś 9 i 24, podczas gdy 24 skierowano na Zieleniecką. Ale żeby było weselej to też wg SIP - ZTM skrócił trasę 24 i 9 dlatego, że został wyłączony z ruchu odcinek do Gocławia.
Powyższe przekazałem miłej pani z infolinii ZTM... Niepokąjącym jest jednak fakt, że nie mogła zrozumieć iż Gocławek i Gocław to co innego
Na rondzie Waszyngtona wg. SIP jeżdzą dziś 9 i 24, podczas gdy 24 skierowano na Zieleniecką. Ale żeby było weselej to też wg SIP - ZTM skrócił trasę 24 i 9 dlatego, że został wyłączony z ruchu odcinek do Gocławia.
Powyższe przekazałem miłej pani z infolinii ZTM... Niepokąjącym jest jednak fakt, że nie mogła zrozumieć iż Gocławek i Gocław to co innego
-
kebe
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
kebe pisze:Stażyńskiego
Nie mam zdjęcia,ale wczoraj zauważyłem i już wszystko wróciło do normy,po 309 nie ma już śladuMC pisze:JANA OLBRACHTA 01cały czas wisi naklejka 309
http://img248.imageshack.us/img248/8692/dsc03280b.jpg zdjęcie z 29 maja