Konkurs na projekt nowych przystankĂłw dla Warszawy
Moderator: Wiliam
Hmm, ja wiem (mniej więcej) kiedy mają być autobusy na Goclawiu ale jak już dojadę gdzie indziej to przaktycznie zawszę ide sprawdzić ile mniej więcej będe musial czekać na następny autobus. Przecież nie będe dzwonił w tej sprawie na jakąś infolinie.MeWa pisze:Szukasz dziury w całym, tyle Ci powiem.
Jakoś rzadko kiedy spotykam się z sytuacjami tylko i wyłącznie sprawdzania jednego kursu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Problemem jest to, co ja napisałem. Tam (i w wielu innych miejscach) to wiatę powinno się przestawić.MeWa pisze:no dobra, ale akurat na Bitwy nie czeka aż tak dużo osób pod wiatą, zwłaszcza, że tramwaje podjeżdżają do przodu peronu, więc problemem jest raczej to, co Karol opisał.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jednej wiaty nie przestawią! Hala Kopińska dla 150 w kierunku Szczęśliwic, wiata na wprost przejścia dla pieszych a przystanek 10 metrów w prawo
jak dla mnie bomba.
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak samo jest przy PKP Ursus w stronę Factory.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- MeWa
- Cukiereczek
wiadomo, jak jesteś na przystanku, to tak.Rosa pisze:Hmm, ja wiem (mniej więcej) kiedy mają być autobusy na Goclawiu ale jak już dojadę gdzie indziej to przaktycznie zawszę ide sprawdzić ile mniej więcej będe musial czekać na następny autobus. Przecież nie będe dzwonił w tej sprawie na jakąś infolinie.MeWa pisze:Szukasz dziury w całym, tyle Ci powiem.
Jakoś rzadko kiedy spotykam się z sytuacjami tylko i wyłącznie sprawdzania jednego kursu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
MeWa pisze:nie, cały czas pisałeś o jednym - o osobie, która chce sprawdzić rozkład, ale nie chce jechać
EOT!MZ pisze:Nawet jeśli ktoś chce usiąść na ławce pod wiatą, to żeby najpierw sprawdzić rozkład, musi biec do końca peronu i potem wracać do wiaty.
- fik
- Naczelne Chamidło
A co to, towar ścisłej reglamentacji? DWÓCH rozkładów na jednym przystanku powiesić nie można, jak jest potrzeba? BP się przepracują (żeby jeszcze swoją robotę wykonywały porządnie, a nie na odhrumkaj się...)?MeWa pisze:Zresztą rozkład na początku byłby utrudnieniem dla osób przesiadających się z tramwajów jadących z Okęcia
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!