Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
desert_eag
Mi bardzo, ale to bardzo, posmakował ostatnio Porter Warnijski. Jeden z najlepszych na rynku IMHO. Oczywiście Pejzażowa, choć zdaje mi się, że widziałem go też w innych sklepach naszej pięknej stolicyhafilip84 pisze:Kobiecie mojej ostatnio posmakował Primator Porter przywieziony z Czech... Czy da się to gdzieś w Warszawie dostać? I za ile? I drugie pytanie: czy któryś z łatwiej dostępnych porterów jest zbliżony do Primatora? Żywcowy Jej nie smakował, Ciechana dopiero spróbuje... Jakieś inne propozycje?
W carefourze znowu pojawiły się Wyborne Ciechany, ciekawe czy znowu tylko na chwilę...
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Mówisz? Bo akurat kupiłem ostatnio (bomi towarowa) i miałem zawieźć mamie, ale w sumie nie wypada tak bez spróbowania samemu, jeszcze się struje ...JotPeCet pisze:Polecam Grand z Ambera.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Jak sobie ktoś przetłumaczy z Węgierskiego, to będzie wiedział co pijęSOPRONI SÖRGYÁR
Soproni SZŐKE CIKLON
Ahogy változik a világ, Te is változol. De egyben biztos lehetsz: a Soproni Sörgyar 1895 óta gyarapodó sörfőzési tapasztalatának köszönhetően a Soproni mindig kiváló minőségű sört tesz az asztalodra! ĺgy született meg a saphir komlóval főzött, 4,5%-os alkoholtartalmú Soproni Szőke Ciklon, amely a jóleső felfrissülés élményét nyújtja számodra. Különleges íze és frissítő ereje Téged is magával ragad.
Világos sör. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagriz, komló, aromák, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: Szukralóz, Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! Minőségéd megőrzi (év, hónap, nap) lásd a doboz alján! Gyártja: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. (9400 Sopron, Vándor S. u. 1.)
Vevőszolgálat: 06-99/516-200 www.soproni.hu
Fogyaszd felelősséggel
Látogass el a www.soproni.hu oldalra
Piłem! Ostatnio rok temu na Keleti, w oczekiwaniu na Cracowię. Wcześniej w EC Avala pomiędzy Novim Sadem a Belgradem.
A nie doczytałeś się w składzie kukurydzy zamiast jęczmienia? Tak! Na Węgrzech to standard.
Dzięki temu piwo ma bardziej lekki, gładki smak.
Dla osób które wybierają się na otwarcie 4 linii metra do Budapesztu (
) polecam knajpę "Mister Söröző" niedaleko Dworca Wschodniego (Keleti Palyaudvar), gdzie za 155 forintów (ok. 2,30zł) można napić się pysznego piwa z wyczuwalną nutą kukurydzy.
A nie doczytałeś się w składzie kukurydzy zamiast jęczmienia? Tak! Na Węgrzech to standard.
Dzięki temu piwo ma bardziej lekki, gładki smak.
Dla osób które wybierają się na otwarcie 4 linii metra do Budapesztu (
Polityka złym doradcą w pracy!
-
desert_eag