Hm....nie narzekam na częstotliwość a ilość przystanków obecnie w porównaniu z 508,E-4 niewiele się różni od 186.A w Gdańsku w szczycie między autobusami na 184 mogłem wypić dwa piwa w tych norach na przeciwko SGmarko80 pisze: nie narzekaj na to E-4
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach
Moderator: Wiliam
Kierowca, który jeżdził wczoraj i dziś 1 brygadę w zm. B(wozy wczoraj-A244, dziś A245) jest zadowolony z tej linii i mówi: "że dawno takiej dobrej linii nie jeżdziłem". Chodzi dokładnie o postoje(18min-20min. Tarchomin i 15min.bosman30 pisze:E-4 To żenada i jedna wielka pomyłka
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Bo 184 nie jest jedyną linię w okolice Piecek/Migowa. Między dwoma 119 też się urżnieszbosman30 pisze:Hm....nie narzekam na częstotliwość a ilość przystanków obecnie w porównaniu z 508,E-4 niewiele się różni od 186.A w Gdańsku w szczycie między autobusami na 184 mogłem wypić dwa piwa w tych norach na przeciwko SG
Oczywiście nie zmienia to faktu, że w porównaniu z Warszawą, komunikacja w moim rodzinnym Gdańsku jest zorganizowana fatalnie.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Do ekipy wieszającej znaki nie doszło info że znaku mają nie wieszać - znak najpierw wrysowano do projektu organizacji ruchu, potem go wykreślono.MisiekK pisze:Znak zakazu skrętu zniknął wczoraj w godzinach popołudniowych.tarantula01 pisze:A skręca w lewo na skrzyżowaniu takim jednym, na którym będzie zakaz skrętu w lewo (bez wyjątku)
Polityka złym doradcą w pracy!
Normalne - nie dziwi mnie to.JotPeCet pisze:Do ekipy wieszającej znaki nie doszło info że znaku mają nie wieszać - znak najpierw wrysowano do projektu organizacji ruchu, potem go wykreślono.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- tarantula01
- Kontakt:
Widziałem projekt u IR, po zatwierdzeniu i tam był ten zakaz skrętu w lewo. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Jeszcze....marko80 pisze:Co do jazdy obrazkową to jest ona nadal przejezdna.
Pod zakazem jest jeszcze tabliczka informująca w jakich warunkach można wykonać skręt i wjazd w Obrazkową.marko80 pisze:Samochodem jezdze tamtedy codziennie postawili tylko znak zakazu wjazdu i kawałek barierki ale da sie tamtedy wjechac w modlinska tak samo jak z modlinskiej mozna skrecic w obrazkową.
Obrazkowa zawsze była luźna i bez korków.marko80 pisze:Testuje czesto ta droge, przynajmniej jest luźno i bez korków.
Autobusy ją korkowałyJotPeCet pisze:Oj, nigdy nie mów zawsze... Do 1997 taka luźna nie była.
Nieprawda. przez sporą część 2001 roku nie jeździły wogóle.marko80 pisze:Autobusy zawsze jezdziły obrazkową.
- tarantula01
- Kontakt:
Jak za kilkanaście dni na Modlińskiej ruch w kierunku centrum zostanie przełączony z jezdni zachodniej na starą jezdnię wschodnią, to nie będzie łatwo zjechać w Obrazkową.MisiekK pisze:Jeszcze....marko80 pisze:Co do jazdy obrazkową to jest ona nadal przejezdna.
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- tarantula01
- Kontakt:
@ dyskusja na str. 199 wątku:
Układ drogowy w Choszczówce ma być poddany szacowaniu kosztów:
http://radny.com.pl/interwencje/int1_22 ... 12_dzb.jpg
Układ drogowy w Choszczówce ma być poddany szacowaniu kosztów:
http://radny.com.pl/interwencje/int1_22 ... 12_dzb.jpg
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Są jakieś szane by więcej niż jeżdzący raz na godzinę N63 przejeżdzał w okolicach Dąbrówki Wiślanej? Wszystkie atutobusy kończą albo kręcą się w okolicach Nowodworów - niby niedaleko, ale min. 20 minut spaceru. Jeżeli nie w tygodniu to chociaż niech N53 w weekendy zatacza koło przez Dąbrówkę Wiślaną, lub chociaż rondko i przystanek Tłuchowska niech zahacza.