Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
przeczytaj do czego wypowiedzi się odnosiły, a nie wyrywaj zdania z kontekstu.JotPeCet pisze:MeWa pisze:Nie opóźnienie, a zmiana harmonogramu. (...)MeWa pisze:nie zmienia to niczego w tym, co napisałem.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Drobna zamiana skutków z przyczyną, czepiasz się. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
Teraz to zagmatwaliście 
Oczywiście wobec wcześniejszych licznych życzeniowych zapowiedzi władz miasta inwestycja jest opóźniona (nie ma jak wpierw coś ogłaszać, a potem samemu piętrzyć problemy). Dłuższe utrzymanie przejezdności skrzyżowania przy pl. Wileńskim wynika nie tyle (czy nie tylko) z opóźnienia, a ze zmiany harmonogramu i zmiany lokalizacji szybów startowych.
Oczywiście wobec wcześniejszych licznych życzeniowych zapowiedzi władz miasta inwestycja jest opóźniona (nie ma jak wpierw coś ogłaszać, a potem samemu piętrzyć problemy). Dłuższe utrzymanie przejezdności skrzyżowania przy pl. Wileńskim wynika nie tyle (czy nie tylko) z opóźnienia, a ze zmiany harmonogramu i zmiany lokalizacji szybów startowych.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
- Bastian
- Sułtan Maroka
A z czego wynika zmiana harmonogramu?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ależ doprawdy, Bastianie, co Ty albo Jotpecet możecie wiedzieć o budowie metra 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie ciebie pytałem, a i tak nie udzieliłeś odpowiedzi 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow