Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Babice i okolice
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Gdzie można takie rzeczy zgłosić? Na przykład odcinek Białobrzegi - Nowe Załubice, gdzie jadąc 35km/h regularnie waliłem przednim zderzakiem w jezdnię?
Kierowcy powinno to zgłaszać przede wszystkim swojemu dyspozytorowi. To przewoźnikowi powinno zależeć na własnym taborze (o ja naiwny...).
Dyspozytor/przewoźnik może następnie sygnalizowac problem ZTMowi.
Jeśli zgłaszanie problemu swojemu pracodawcy nie przynosi efektu, to poinformuj o sprawie Dział Planowania Przewozów ZTM.
Jeśli zgłaszanie problemu swojemu pracodawcy nie przynosi efektu, to poinformuj o sprawie Dział Planowania Przewozów ZTM.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Ja bym proponował od razu uderzyć z grubej rury i w najwyższe półki, bo dyspozytorom to często się tylko zawraca głowę... a tak się stuknie od razu wyżej, to sprawa szybciutko jest załatwiana.person pisze:Kierowcy powinno to zgłaszać przede wszystkim swojemu dyspozytorowi. To przewoźnikowi powinno zależeć na własnym taborze (o ja naiwny...).
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
-
NR
- (tygrys)
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... gn=1077927![]()
Ząbki, Bemowo, Białołęka: Będą nowe linie autobusowe
(...)
Zmiany, ale dopiero od 1 października, szykują się też pod Warszawą. Na ten dzień przełożono korektę tras na terenie Starych Babic. ZTM m.in. przedłuży do Klaudyna linię 220 z Nowego Bemowa. Udało się też zachować bezpośrednie połączenie Truskawia przez Babice do os. Górczewska - do tranzytowej linii 714 dołoży się wójt sąsiedniego Izabelina.
(...)
Troszeczke mało wspomniane... (L6)NR pisze:http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... gn=1077927Obrazek
Ząbki, Bemowo, Białołęka: Będą nowe linie autobusowe
(...)
Zmiany, ale dopiero od 1 października, szykują się też pod Warszawą. Na ten dzień przełożono korektę tras na terenie Starych Babic. ZTM m.in. przedłuży do Klaudyna linię 220 z Nowego Bemowa. Udało się też zachować bezpośrednie połączenie Truskawia przez Babice do os. Górczewska - do tranzytowej linii 714 dołoży się wójt sąsiedniego Izabelina.
(...)
Miałem za mało miejsca na znane już szczegóły. Stąd ”m.in.”. Wolałem skupić się na tym, co nowe, czyli termin wprowadzenia zmian (początkowo wójt St. Babic odgrażał się z 30 czerwca, potem miał być 1 września), potwierdzenie 220 do Klaudyna (ech pętla Fort Radiowo...) i 714, które przetrwa jako połączenie Truskawia z os. Górczewska na pewno do końca roku, choć niekoniecznie pod tym numerem.Colony pisze:Widocznie nie będzie.
Oby nie, bo to bzdura, z tymi kursami skróconymi (zwłaszcza, jeśli wprowadza sie je na stałe i to w okolicach równoważnej ilości)Colony pisze:Może do kursów skróconych 726.
Pomijam fakt, że linia strefowa kursująca co drugim kursem tylko w jednej strefie byłaby czymś dziwnym...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43