http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... gn=1077927
(...)
Ząbki, Bemowo, Białołęka: Będą nowe linie autobusowe
Kupcom na rękę
ZTM przygotowuje się też do otwarcia nowej hali targowej Kupca Warszawskiego przy ul. Płytowej na Białołęce. Właśnie przenosi się do niej część kupców z okolic budowy Stadionu Narodowego. Według dyrektora Frankowa od początku września na Płytową co kwadrans zacznie podjeżdżać linia 126, która zapewni dojazd z Tarchomina i Bródna. Dodatkowo w weekendy dojdzie nowa linia z pętli Żerań FSO (zrezygnowano z dłuższej trasy od stacji metra Marymont).
Komunikacja w rejonie nowych hal kupieckich na BiaĹoĹÄce
Moderator: Wiliam
-
- (tygrys)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak widać sraczka przedwyborcza cechuje się jednak pewnymi stałymi zasadami.istvanek pisze:Jasnowidz normalnieGlonojad pisze:E tam, będzie jakieś 555 albo coś równie ciekawego, jak z Zoo.
[ Dodano: |10 Sie 2010|, 2010 22:29 ]
Tylko z targetem tej reklamy cienko - 444 jeździ koszmarnie puste, a głównych pasażerów zdobywa już na trasie W-Z, gdzie jest chociażby 160...fik pisze:A to naprawdę nie można było zrobić jednego 444? Byłoby coś dla ducha i coś dla ciała, rodzinny weekend w jednym. I ile możliwości reklamy!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
To Maximus ma jakiś normalny, poza samochodowym, dojazd ?Rosa pisze:Chyba handel w tych halach na zadupiu bez normalnego dojadu zakonczy się klapą. O ile bywałem czasem na Jarmarku Europa to tam się raczej na pewno nie wybiorę. To juz lepsza lokalizację zdobyli ci co sie przenieśli na Bakalarską. A na jakieś większe ciuchowe zakupy ludzie raczej wybiorą Maximusa.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Maximus ma tak samo marny dojazd ALE skoro ktos i tak juz musi wybrac samochód to lepiej mu będzie jechać do większego centrumPaweł_K pisze:To Maximus ma jakiś normalny, poza samochodowym, dojazd ?Rosa pisze:Chyba handel w tych halach na zadupiu bez normalnego dojadu zakonczy się klapą. O ile bywałem czasem na Jarmarku Europa to tam się raczej na pewno nie wybiorę. To juz lepsza lokalizację zdobyli ci co sie przenieśli na Bakalarską. A na jakieś większe ciuchowe zakupy ludzie raczej wybiorą Maximusa.
newsletter 'iZTM' pisze: Komunikacja wraca z wakacji
[...]
Miejskie autobusy „zawitają” m.in. na ul. Płytową na Białołęce. Gdy zostanie tam uruchomione duże centrum handlowe, ZTM skieruje tam linię 126. Autobusy tej linii, która kursuje z Nowodworów do Centrum Handlowego Marki, jadące w obu kierunkach,
będą skręcały w Płytową. Częstotliwość tej linii zostanie także zwiększona. Będzie kursowała co 15 minut w godzinach szczytu. Połączenie będzie funkcjonowało przez cały tydzień. W czasie weekendów, czyli wtedy kiedy ruch w centrum handlowym może być większy niż w dni powszednie, ZTM planuje wzmocnienie obsługi ul. Płytowej. Najprawdopodobniej będzie tam dojeżdżała nowa, kursująca tylko w weekendy linia 426, która będzie wyruszała z pętli Żerań FSO. W sumie, obie linie będą kursowały w weekendy co 10 minut.
[...]
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Tak. 426 uruchomione na trasie Żerań FSO - Kupiecka będzie kursowało w soboty i święta.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-