Nazwa dla nowej pÄtli w Wilanowie
Moderator: Wiliam
W końcu (prawie) pod grodem. Kiedyś centrum handlowego nie było, nie wiem jak z Głębocką...
A na Arbuzowej mówiło się: "idziemy na pola" albo "idziemy na łąki".
A na Arbuzowej mówiło się: "idziemy na pola" albo "idziemy na łąki".
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Według mnie też najwłaściwszy by był NOWY WILANÓW, a dotychczasowe okolice pętli i osiedla (również w ramach MSI) zmienić na Stary Wilanów.ZaciszaniN pisze:Nie głosuję, bo wg mnie powinna to być nazwa "WILANÓW NOWY", natomiast dotychczasową nazwę "WILANÓW" powinno się przemianować na "WILANÓW STARY".
Ale jako, że MW przyjeło się w świadomości mieszkańców (te nazwę umieszcza też na planach PPWK/Copernicus) z wymienionych ta jest najlepsza.
- kulikowski
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak właśnie ma być.Tm pisze:Skoro pętla ma być tymczasowa, a nazwa przystanku pozostanie to wybór jest całkiem niezły.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow