Coś musi się zmienić, skoro 013 przed wakacjami było dodatkiem, a teraz będzie całodzienną brygadą.drapka pisze:Czyli od września nie ma tam zmian w układzie brygad? Gdyby był powrót do stanu z czerwca, to bym się na ITS-a łapał, a tak to Woronicza.Walas pisze:Nie. Jako normalna całka.
ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Teraz tak, ale w lipcu się zdarzały częściej (przynajmniej takie miałem szczęście). A SU18 po skończonych upałach (bo w te wygrywa duzymi oknami) jest niespecjalnie lepszy z powodów, o kótych piszesz.
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 10:50 ]
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 10:50 ]
A, bo ja zrozumiałem, ze już jest całką.chester pisze:Coś musi się zmienić, skoro 013 przed wakacjami było dodatkiem, a teraz będzie całodzienną brygadą.
Popatrz, jaka franca!
moze ITS wchodzi na 503 zeby odciążyc stalową ktora bedzie miała wiecej roboty po wakacjach. Chyba nikt nie wierzy w to np. ze od 1 wrzesnia E-4 bedzie kursował co 15 minut cały dzien na 5 brygadach ITSu. moim zdaniem ITS robi od wrzesnia out z E-4 i wraca stalowa i charakter linii szczytowej tylko rano i po południu. Bo to co teraz jest na E-4 nie ma wiekszego sensu od 1 wrzesnia. Oczywiscie nie wiem czy tak bedzie ale logika wskazuje na to ze na E-4 wróci stalowa.
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 11:14 ]
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 11:14 ]
jest całką od 1 lipca, a wyglądało to na ucałodzienniony dodatek.drapka pisze:Teraz tak, ale w lipcu się zdarzały częściej (przynajmniej takie miałem szczęście). A SU18 po skończonych upałach (bo w te wygrywa duzymi oknami) jest niespecjalnie lepszy z powodów, o kótych piszesz.
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 10:50 ]A, bo ja zrozumiałem, ze już jest całką.chester pisze:Coś musi się zmienić, skoro 013 przed wakacjami było dodatkiem, a teraz będzie całodzienną brygadą.
-
bartoni722
Mój znajomy mówił mi że raz jak miał E-4 w zm. to na odc. Ekspresowa-marko80 pisze:moze ITS wchodzi na 503 zeby odciążyc stalową ktora bedzie miała wiecej roboty po wakacjach. Chyba nikt nie wierzy w to np. ze od 1 wrzesnia E-4 bedzie kursował co 15 minut cały dzien na 5 brygadach ITSu. moim zdaniem ITS robi od wrzesnia out z E-4 i wraca stalowa i charakter linii szczytowej tylko rano i po południu. Bo to co teraz jest na E-4 nie ma wiekszego sensu od 1 wrzesnia. Oczywiscie nie wiem czy tak bedzie ale logika wskazuje na to ze na E-4 wróci stalowa.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
przeciez stalowa zwinie ikarusy z 509 i 508 to musza gdzies znalezc zajecie a jedynym takim tasiemcem brygadowym jest E-4, wiec mysle ze Stalowa wróci na E-4 a na 508 i 509 tradycyjnie stalowa wystawi po 1 brygadzie. Tak mi sie wydaje praktyka ubiegłych lat.
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 19:54 ]
[ Dodano: |26 Sie 2010|, 2010 19:54 ]
Na pewno nie w zmianie A, jezeli juz to zmiana B ale to naturalne wszystkie linie nowodworsko - tarchominskie w zm B do marymontu jada puste, pełne za to wracają z powrotem.Walas pisze:Mój znajomy mówił mi że raz jak miał E-4 w zm. to na odc. Ekspresowa-marko80 pisze:moze ITS wchodzi na 503 zeby odciążyc stalową ktora bedzie miała wiecej roboty po wakacjach. Chyba nikt nie wierzy w to np. ze od 1 wrzesnia E-4 bedzie kursował co 15 minut cały dzien na 5 brygadach ITSu. moim zdaniem ITS robi od wrzesnia out z E-4 i wraca stalowa i charakter linii szczytowej tylko rano i po południu. Bo to co teraz jest na E-4 nie ma wiekszego sensu od 1 wrzesnia. Oczywiscie nie wiem czy tak bedzie ale logika wskazuje na to ze na E-4 wróci stalowa.
Marymont jechał przegubem z ITSu sam bez ani jedej osoby na wozie
Do Marymontu może i tak, ale ostatnio goszcząc na 186, po 19 wjeżdżając na Grota, większość miejsc była zajęta i całkiem nie mało osób stało, także...marko80 pisze:Na pewno nie w zmianie A, jezeli juz to zmiana B ale to naturalne wszystkie linie nowodworsko - tarchominskie w zm B do marymontu jada puste, pełne za to wracają z powrotem.
-
Dęboszczak
-
bartoni722
A ja zrozumiałem ze na 7 brygad 6 obsłuzy R-13 a jedną ITS. A nie masz racje 6/7 zmA/zmB. Dobra czyli jak przypuszczalem ze ITS schodzi z E-4 ale ja juz to wiedziałem 1 lipca jak ITS wchodził, ze taka karykatura z czasem co 15 minut przez cały dzien utrzyma sie tylko w wakacje. Swoją drogą to lekkie zaskoczenie w stosunku do czerwca gdzie brygad z zmA było 11 a zmB 8 to widze ze troche polecą po częstotliwosci.bartoni722 pisze:R-13 zostanie na 6 dodatkach w zm.A i 7 w zm.BI to są wszystkie brygady tej linii po wakacjach..
Nie wiem gdzie to napisać wiec napisze tu. Jutro zwiazek zawodowy Solidarność organizuje piknik w Łazach. Do przewozu uczestników pikniku odelegowane zostały stalowe many poniważ posiadają tachografy.
Więc stalowa pożycza wozy z innych zajezdni.... wiec jutro na 114 wozy z woronicza bedą jeżdzić.
Więc stalowa pożycza wozy z innych zajezdni.... wiec jutro na 114 wozy z woronicza bedą jeżdzić.
5280