Jakoś koło 14 widziałem/kontrolowałem kilka kursów 197 w rejonie HS BEMOWO, frekwencja 5-15 osób.Adam G. pisze:Ciekaw jestem, czy ta linia się przyjmie. Dziś widziałem ją dwa razy, w obu przypadkach w wozie był wyłącznie kierowca.
ObsĹuga linii przez poszczegĂłlne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Zawsze, ale to zawsze przezawsze trzeba kilku dni, aż naród ogarnie, że coś zaczęło jeździćAdam G. pisze:Ciekaw jestem, czy ta linia się przyjmie. Dziś widziałem ją dwa razy, w obu przypadkach w wozie był wyłącznie kierowca.
Zaś fajnie będą mieli zagapieni pasażerowie, którzy w kierunku Woli-Cm. Kat., po przyst. KOCHANOWSKIEGO, będą mogli wysiąść dopiero na OGRODACH DZIAŁKOWYCH PIASKI
Nie wiem jak na odcinku w okolicach Gwiaździstej, ale na Woli przed południem oscylowało w granicach 0-30 osób.Adam G. pisze:Ciekaw jestem, czy ta linia się przyjmie. Dziś widziałem ją dwa razy, w obu przypadkach w wozie był wyłącznie kierowca.
[ Dodano: Pią 01 Paź, 2010 ]
Ja zaobserwowałem babcie, które wsiadły do 197 przy Żeromskiego i spodziewały się przejazdu na dawnej trasie... W sumie szkoda, że wysiadły na Kochanowskiego, przynajmniej by zwiedziły okolicęJKTpl pisze:Zawsze, ale to zawsze przezawsze trzeba kilku dni, aż naród ogarnie, że coś zaczęło jeździć
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
W sumie widziałem to dziś dwa razy bardziej na tym odcinku. Ok. 17:45 za przyst. Obrońców Tobruku i ok. 21:10 przy Perzyńskiego.JacekM pisze:Nie wiem jak na odcinku w okolicach GwiaździstejAdam G. pisze:Ciekaw jestem, czy ta linia się przyjmie. Dziś widziałem ją dwa razy, w obu przypadkach w wozie był wyłącznie kierowca.
noidea
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie ma to jak ocenianie frekwencji po pierwszym dniu obowiązywania nowej trasyAdam G. pisze:W sumie widziałem to dziś dwa razy bardziej na tym odcinku. Ok. 17:45 za przyst. Obrońców Tobruku i ok. 21:10 przy Perzyńskiego.JacekM pisze:Nie wiem jak na odcinku w okolicach Gwiaździstej
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Gdybyś uważał podczas nauki czytania ze zrozumieniem, wiedziałbyś, że nie oceniam.ZaciszaniN pisze:Nie ma to jak ocenianie frekwencji po pierwszym dniu obowiązywania nowej trasyAdam G. pisze:W sumie widziałem to dziś dwa razy bardziej na tym odcinku. Ok. 17:45 za przyst. Obrońców Tobruku i ok. 21:10 przy Perzyńskiego.![]()
noidea
-
bartoni722
Wczoraj przechodząc przez Dworzec Zachodni zauważyłem, że obok przystanku Dworzec Zachodni 02 stoi tymczasowy słupek z rozkładem (w formacie większym niż zwykle) wtyczek z R-7 (z adnotacją, że kursy rozpoczynają się z przystanku Dworzec Zachodni 07).
Czy na jakimś jeszcze przystanku ZTM informuje o wtyczkach (czyt. dodatkowych kursach).
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Co do 722, to pięknie zadebiutowała "Stalowa" na 64/722bartoni722 pisze:To tak jakby napisać, że na 722 z Woli Karczewskiej o 20:30 był tylko kierowca.
-
bartoni722
Czytając "pięknie zadebiutowała myślałem, że dalej napiszesz "3144 wyjechał", a tu taka niespodzianka... Zresztą co to za różnica - czy to 11h w jedną, czy w drugą.ZaciszaniN pisze:Co do 722, to pięknie zadebiutowała "Stalowa" na 64/722bartoni722 pisze:To tak jakby napisać, że na 722 z Woli Karczewskiej o 20:30 był tylko kierowca.Kurs o 7:50 z Wiatracznej do Woli Karczewskiej nie odbył się
Następny o 18:35
![]()
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
bartoni722 pisze:Czytając "pięknie zadebiutowała myślałem, że dalej napiszesz "3144 wyjechał", a tu taka niespodzianka... Zresztą co to za różnica - czy to 11h w jedną, czy w drugą.ZaciszaniN pisze: Co do 722, to pięknie zadebiutowała "Stalowa" na 64/722Kurs o 7:50 z Wiatracznej do Woli Karczewskiej nie odbył się
Następny o 18:35
![]()
Mógł się jeszcze odbyć później, np. 8:20 z nieznanych przyczyn.
Wywalcie Stalową z 502 i 502/722. Można dokonać zamiany na 123 czy 162.
marekb
- ZaciszaniN
- Kontakt:
W ilu tematach to jeszcze napiszeszmarekb pisze:Wywalcie Stalową z 502 i 502/722. Można dokonać zamiany na 123 czy 162.