Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Zdecydowanie nie narzekam. W zestawie wynalazków nabytych tym razem było też piwo Raciborskie. Całkiem zacne, lekko goryczkowate, ale również niezbyt mocno. Choć chyba Żywe mi smakuje bardziej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A ja polecam sklep na ul. Pejzażowej 2 lok. U-2. Można tam dostać naprawdę bardzo dużo piw z całej polski i nie tylko. Np. piw miodowych do wyboru jest około 6-7.
Są wszystkie piwa z browaru Kormoran, Konstancin, Ciechan, itd....
Na prawdę warto, polecam
Są wszystkie piwa z browaru Kormoran, Konstancin, Ciechan, itd....
Na prawdę warto, polecam
- Bastian
- Sułtan Maroka
O Pejzażowej pisano to nie raz i nie dwa...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Plesim, Możliwe że masz rację.
Jak ktoś lubi piwa pszeniczne to polecam "Viva Hel" (ostatnio było/jest na Pejzażowej)
Poza tym ktoś wspomniał o Gorzowiaku, ciemny miodowy jest naprawdę dobry
Jak ktoś lubi piwa pszeniczne to polecam "Viva Hel" (ostatnio było/jest na Pejzażowej)
Poza tym ktoś wspomniał o Gorzowiaku, ciemny miodowy jest naprawdę dobry
Jam Ci to był, aczkolwiek akurat u mnie było jasne. Może ciemne też jest, tylko trzeba głębiej poszukać.ROZPOR pisze:Poza tym ktoś wspomniał o Gorzowiaku, ciemny miodowy jest naprawdę dobry
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan