Sokołowska w obie strony C1 i C3.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja cmentarna 2010
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie no, C3 to ja w wielu miejscach widziałem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Zaufaj mi, jest tam pętla gotowa, ale nic tam nie dojeżdża. Poszukaj zdjęć wozu #8882 na przegubowcu lub phototransBierut pisze:Właśnie chodzi o to, że nie ma "normalnej pętli". Przystanek jest wyznaczony na oznaczonych miejscach postojowych dla osobówek. Normalnie nie ma problemu. Żadko się tam spotyka jakiekolwiek pojazdy. Natomiast w takie święta ciężko jest wytłumaczyć ludziom, aby nie parkowali zbyt blisko autobusu. A jak autobusu nie ma to właśnie ktoś musi pilnować tych miejsc. No i sam proces manewrowania przegubem przy takim zatłoczeniu nie jest zbyt bezpieczny.Flash8222 pisze:Przecież jest normalna pętla z dwoma stanowiskami, chyba przy bramie Zachodniej.
- Colony
- Kontakt:
Taka uwaga mnie na przyszłość naszła. W tym roku ciężko to oceniać źle z powodu remontu Dźwigowej, ale w perspektywie skrócenia 129 do Wolskiego przydałoby się ją wzmocnić zarówno taborem jak i jego wielkością na Wszystkich Świętych. Większość korzystając z cmentarzy włochowskiego i ursuskiego udaje się także na wolski, co widać po zapełnieniu 129. Wiadomo, że jest mocne 189, ale nawet z nim ten pierwszy bywał niezabieralny.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Ja opisałem obecny kraniec. Czyli bramę płd. Jeśli jest planowane wydłużenie trasy do innej bramy z "normalną pętlą" to sorki za nieporozumienie.Flash8222 pisze:Zaufaj mi, jest tam pętla gotowa, ale nic tam nie dojeżdża. Poszukaj zdjęć wozu #8882 na przegubowcu lub phototransBierut pisze: Właśnie chodzi o to, że nie ma "normalnej pętli". Przystanek jest wyznaczony na oznaczonych miejscach postojowych dla osobówek. Normalnie nie ma problemu. Żadko się tam spotyka jakiekolwiek pojazdy. Natomiast w takie święta ciężko jest wytłumaczyć ludziom, aby nie parkowali zbyt blisko autobusu. A jak autobusu nie ma to właśnie ktoś musi pilnować tych miejsc. No i sam proces manewrowania przegubem przy takim zatłoczeniu nie jest zbyt bezpieczny.
Zgadza się. Bardzo dużo ludzi z włochowskiego i ursuskiego wybiera się na wolski. Jestem jak najbardziej za znacznym w tym okresie zwiększeniem częstotliwości 129 lub tymczasowym skróceniu 189 do Cm.Wolskiego. Jakiś czas temu na Wszystkich Świętych gdy Mediolan jeździł tylko do Wolskiego sporo osób z niego korzystało. Możnaby okresowo skracać trasę tej linii na 1.11. Tak jak skraca się 155.Colony pisze:Taka uwaga mnie na przyszłość naszła. W tym roku ciężko to oceniać źle z powodu remontu Dźwigowej, ale w perspektywie skrócenia 129 do Wolskiego przydałoby się ją wzmocnić zarówno taborem jak i jego wielkością na Wszystkich Świętych. Większość korzystając z cmentarzy włochowskiego i ursuskiego udaje się także na wolski, co widać po zapełnieniu 129. Wiadomo, że jest mocne 189, ale nawet z nim ten pierwszy bywał niezabieralny.
Budowa zakończyła się w 1973 roku. Obecnie trwa remont/przebudowa.Georg pisze:TVN Warszawa podaje, że kończy się budowa muzeum w Palmirach. Czy z tego względu linia C81 będzie obsługiwała ten rejon cały rok? Albo planowana jest inna linia dowożąca w ten rejon?
Dojazd pozostaje bez zmian.
Polityka złym doradcą w pracy!
-
bartoni722