O ile mnie oczy nie mylą, to pytanie chyba było o pizzę...Adam G. pisze:PizzaHut
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Toż to jest pizza, tylko bardziej amerykańska niż włoska. Co kto lubi, mnie kiedyś smakowała, teraz uważam że nie da się jej jeść (chyba że na grubym cieście, które jednak kosztuje stanowczo za dużo)JKTpl pisze:O ile mnie oczy nie mylą, to pytanie chyba było o pizzę...Adam G. pisze:PizzaHut![]()
noidea
Co racja to racja. Pamiętam jak kiedyś kupiłem małą Margheritę na cienkim cieście. To nie dałem rady zjeść, bo była tak okropna.Adam G. pisze:Toż to jest pizza, tylko bardziej amerykańska niż włoska. Co kto lubi, mnie kiedyś smakowała, teraz uważam że nie da się jej jeść (chyba że na grubym cieście, które jednak kosztuje stanowczo za dużo)JKTpl pisze: O ile mnie oczy nie mylą, to pytanie chyba było o pizzę...![]()
- MeWa
- Cukiereczek
oj, da się znaleźć miejsca, gdzie jest naprawdę dobra.chester pisze:Poza tym mało gdzie jest dobra pizza na cienkim, niestety.
Tylko oczywiście bez sosów - jak każda prawdziwa włoska pizza, a nie polska wariacja na ten temat.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
MZ pisze:Zresztą i tak poszukam czegoś w centrum miasta.
-
bartoni722
Jako że miałem najbliżej do Asada, to go wczoraj odwiedziłem. Wziąłem dużego kebaba z baraniną na cienkim cieście z ostrym sosie. Długo nie czekałem, dostełem bardzo dobrą kanapkę, tyle że za mało baraniny w niej było no i sos mógłbybyć troszkę ostrzejszy. Oprócz tych dwóch szczegółów kanapka była bardzo smaczna i wystarczyła do 20, a byłem tam między 15 a 16.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
To może teraz ja. W piątek po 23 poczułem głód. Jako, że w mojej okolicy otworzyli kebaba, postanowiłem się do niego wybrać, gdyż jest on całodobowy. Zamówiłem tam kebaba z baraniną i sosem mieszanym. Dostępna jest tylko opcja na cienkim cieście, co mi pasuje. Kebab mi bardzo posmakował. Cena 10 zł., lokal zwie się Shaam Kebab, przy rondzie ONZ. Ja polecam, jeśli komuś nie posmakuje, to nie do mnie pretensje.
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skoro w tych okolicach - bardzo smacznie robią kebab w pawilonach przy Wolskiej w rejonie wylotu Skierniewickiej - konkretniej w lokaliku od strony tramwajów, ok. 6-8 drzwi od strony Płockiej.
Jest jednak pewno ale... dokładnie pytajcie co i ile będzie kosztowało. Jak dotąd ZAWSZE przy płaceniu okazywało się, że "coś źle zrozumiałem" i np. szpinak, który dostałem zamiast skrobii i surówki okazała się jednak płatny ekstra. Oczywiście, skrobii i surówki nie dostałem.
Jest jednak pewno ale... dokładnie pytajcie co i ile będzie kosztowało. Jak dotąd ZAWSZE przy płaceniu okazywało się, że "coś źle zrozumiałem" i np. szpinak, który dostałem zamiast skrobii i surówki okazała się jednak płatny ekstra. Oczywiście, skrobii i surówki nie dostałem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.