WOĹP 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
- R-9 Chełmska
we Wrocławiu był Mercedes O405G: http://www.phototrans.eu/14,463564,0,Me ... 15564.htmlprimoż pisze:Jak patrzyłem w telewizji, to nie była 280-tka, może 4xy? Wiem, że był zielony.rhemek pisze:Chyba tez ikarus
a tak wyglądało Światełko: http://www.przegubowiec.com/galeria/dis ... pos=-20859
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Czemu brygada M3, którą zresztą jechałem zmieniła trasę? Wogóle tramwaj z Wiatracznej odechał 7-8 minut przed czasem. Pojechał Grochowską, Targową i przez Most Śląsko-Dąbrowski do pętli Cm. Wolski. Po 40 minutowym postuju pojechaliśmy z powrotem, tylko że na Kinie Feminie skręciliśmy w lewo zamiast w prawo. Pojechaliśmy następnie ulicą Stawki, a potem Andersa i dojechaliśmy na Światełko do nieba, a potem już pojechaliśmy do Pl. Narutowicza. Wogóle jechaliśmy inaczej niż jest w rozkładzie.
Wszystkie 4 brygady dotarły na światełko do nieba (3 od strony północnej, 1 od strony południowej).Walas pisze:Na "Światełko do Nieba" dotarła tylko brygada M1-2156+57 a czemu inne nie dotarły?
Czasem może być zatrzymanie na trasie, czasem awaria tramwaju, brak zasilania w sieci, aby znależć się na światełku trzeba przyśpieszenie lub skrót trasy lub objazd zastosować. Podobne rzeczy mogą się zdarzyć na innych imprezach o charakterze masowym które się odbywają na sporym obszarze miasta. W metrze też się może zdarzyć pies na torach, brak sterowania ruchem, awaria drzwi składu.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- MeWa
- Cukiereczek
nie wydaje mi się, żeby cokolwiek z tego miało miejsce. Na Jerozolimskich tramwaje jeździły normalnie.ikarus pisze:Czasem może być zatrzymanie na trasie, czasem awaria tramwaju, brak zasilania w sieci, aby znależć się na światełku trzeba przyśpieszenie lub skrót trasy lub objazd zastosować. Podobne rzeczy mogą się zdarzyć na innych imprezach o charakterze masowym które się odbywają na sporym obszarze miasta. W metrze też się może zdarzyć pies na torach, brak sterowania ruchem, awaria drzwi składu.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Masa Krytyczna może ich przyblokowała: http://www.masa.waw.pl/index.php/co-bed ... tyczna-wop
Ikarus
Ikarus
Zawsze Nadzór Ruchu mógł przekazać zmianę planowanej trasy, rozkład orientacyjny może ulec zmianie następnym razem dopisać małymi literkami pod trasą i rozkładami i po problemie, może osoba która układała trasy i rozkłady nie zostawiła sobie luzu lub przejeżdzania na drugim cyklu świateł, nie uwzględniła sytuacji ruchowej na mieście na szynach nie można wyprzedzać poprzedzającego składu podobnie na koleji lub w metrze, autobusem tu większe możliwości ograniczone jednak przepisami ruchu drogowego.
Ikarus
Ikarus
Imprezę organizował Urząd Dzielnicy Targówek Miasta Stołecznego Warszawy. Tam proszę kierować roszczenia o brak reklamy a nie do miłośników.rhemek pisze:Czyli we Wroclawiu milosnicy sa bardziej zgrani. Daliscie ciala troszke
Nie. Zadecydowaliśmy o skróceniu trasy.bartoni722 pisze:Chyba ten rzekomy Swing miał jakieś problemy, bo stanął na pętli Cm. Wolski koło 18:30.
Stał przy metrze.Bastian pisze:A Swing nie stał za Świętokrzyską?
Manewr został wykonany tak, aby wyrobić się na światełko z dyspozycją NR...ashir pisze:Po 40 minutowym postuju pojechaliśmy z powrotem, tylko że na Kinie Feminie skręciliśmy w lewo zamiast w prawo. Pojechaliśmy następnie ulicą Stawki, a potem Andersa i dojechaliśmy na Światełko do nieba, a potem już pojechaliśmy do Pl. Narutowicza. Wogóle jechaliśmy inaczej niż jest w rozkładzie.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Ja mam jedno spostrzeżenie: bardzo fajne trasy dla miłośników... Tylko nie o to, do cholery, dzisiaj chodziło... Jeździłem M2... Na cholerę Żerań Wschodni, Piaski czy Nowe Bemowo po południu w niedzielę na linii, której podstawowym założeniem jest zbieranie pasażerów z pełnymi portfelami i wysadzanie ich z portfelami pustymi? Na Piaskach nie ma tylu portfeli