Będzie trzeba zatrudnić rzeszę ludzi do odpowiadania na te bzduryMeWa pisze:a jak się wejdzie na tę stronę, to łatwo można zauważyć, że zamienia się w koncert życzeń...
O stronach ZTM MZA i TW
- Bastian
- Sułtan Maroka
Swoją drogą, tam jest napisane "Witamy na jedynej oficjalnej stronie warszawskiego Zarządu Transportu Miejskiego". czy to znaczy, że strona www.ztm.waw.pl nie jest oficjalna?
[ Dodano: |15 Sty 2011|, 2011 00:30 ]
[ Dodano: |15 Sty 2011|, 2011 00:30 ]
Ciekawe, czy zostanie uznane, iż się powinno odpowiadać. A dane?Adam G. pisze:Będzie trzeba zatrudnić rzeszę ludzi do odpowiadania na te bzdury
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- fik
- Naczelne Chamidło
Tak, ze zdjęciemBastian pisze:On też jest na Facebooku?"Prosiłbym żebyście przywrócili linię 103 na Pragę Północ na trasie Metro Młociny-Dw.Wschodni(Kijowska). Linia 103 jest bardzo potrzebna na tej trasie ponieważ powinno być połaczenie bezpośrednie między Bielanami a Pragą Północ a nie połączenie przesiadkowe. A na trasie Metro Młociny-Dw.Zachodni(Tunelowa) powinniście uruchomić nową linię a linię 103 przywrócić na Pragę Północ na trasie Metro Młociny-Dw.Wschodni(Kijowska). Czy zrobicie to i przywrócicie w końcu linię 103 na Pragę Północ na trasie Metro Młociny-Dw.Wschodni(Kijowska). Pozdrawiam."
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Coś mnie podkusiło, żeby zajrzeć na fejsa ZTM-u. To był bardzo duży błąd. Ten cały śmietnik (bo tego nie można inaczej nazwać
) spowodował, że popsułem sobie humor na cały dzień. Toż to jakiś koncert życzeń. Tam bardzo się przyda psycholog.
Naszła mnie taka refleksja: ciekawe, kiedy ZTM zlikwiduje to konto?
Naszła mnie taka refleksja: ciekawe, kiedy ZTM zlikwiduje to konto?
- Solaris U10
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jaki miałby być tego sens?Bywalec pisze:Zlikwidować? Nie... oni będą udawać że nie mają strony na fejsie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W przypadku tabloidów śmianie się z tego jest hipokryzją niespotykaną.
A ja sądzę, że ZTM zmienia front i teraz każdy głupi postulat pasażerów będzie realizował. W końcu "komunikacja ma być dla ludzi".
A ja sądzę, że ZTM zmienia front i teraz każdy głupi postulat pasażerów będzie realizował. W końcu "komunikacja ma być dla ludzi".
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No, podział 103 na 103 i 203 wydaje się w tym przypadku nieunikniony. Obie co 24/30/40 rzecz jasna, ale może 103 pojedzie po trabuspasie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.