To już jest moja prywatna sprawa co ja robię w swoim czasie, i pozwól że nie będę ci się tłumaczył.Maciek pisze:Adam 8711 za sterami #3333 07/120Czytać nie nauczyli?Tahamata pisze:Adam8711Widziany za sterami Mana 3333 na Jakimś dodatku 120 Pozdrawiam
![]()
Zresztą patrząc po tym wpisie lepiej się cały dzień po mieście włóczyć niż siedzieć w szkole
Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Drugie. Boszsz, wóz typu prodiż, jajka miałbym ugotowane na twardo, gdyby nie otwarte na oścież okno i drzwi od kabiny. Starsi to mnie uczyli, że gumkę zawsze należy mieć przy sobie i patrzcie -- sprawdziło sięWalas pisze:Dziś:
Cypis widziany w A246(3/508)
Kufel, wróć! Ja już nie chcę ogrzewania!
[ Dodano: |19 Sty 2011|, 2011 01:18 ]
Aha, OK. W takim razie ja zrozumiałem Twoją wypowiedź zupełnie na opak. Przepraszam. Zaś z mojej do zrozumienia jest w takim razie wciąż tyle, że uwaga Gregorego jest równie"celna" wobec każdego -- niezależnie od ilości oraz kondycji posiadanych nóg. Po prostu.Bastian pisze:Nie wiem, co zrozumiałeś, ale chodziło mi o to, że uwaga Gregorego o zdrowych nogach byłaby równie "celna", czy to skierowana do człowieka na wózku, czy to do człowieka o kulach - po prostu w tej sytuacji nie robi to już większej różnicy.Cypis pisze:A może ja coś źle zrozumiałem z Twej wypowiedzi do mnie?
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
O 17 to na pewno nie byłem ja. A+B nie jeżdżę.MC pisze:Szeregowy Równoległy w A0162/410 ok. 13.45 przez Okopową
Zachęta i ok. 17.00 w tym samym miejscu w tą samą stronę
-
bartoni722